A tolvaj-kormány nagyon messzire ment Czeglédy ügyben – Nem véletlenül rettegnek a Fidesznél, Czeglédy sokat tud…


Szeged, 2018. március 1. Czeglédy Csaba nyilatkozik miután elhagyta a Szegedi Fegyház és Börtönt 2018. március 1-jén. Az ügyészség a hivatalos képviselõjelölt Czeglédy mentelmi joga miatt megszüntette a bûnszervezetben, üzletszerûen, különösen jelentõs vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalás bûntettével gyanúsított politikus elõzetes letartóztatását. Czeglédy Csaba (Éljen Szombathely!-MSZP-DK-Együtt) szombathelyi önkormányzati képviselõ, ügyvédként az MSZP és a DK is jogi képviseletét is ellátta több ügyben. MTI Fotó: Kelemen Zoltán Gergely
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Úgy tűnik, hogy a tolvaj-kormány retteg. A hatalma valamennyi eszközét, erkölcsi gátlás nélküli beosztottját, – most Polt volt megint soron – igénybe veszi. Mindezek nem felejtődnek el!

A perlési politika módszerét a tolvaj-kormány mester szintre emelte.
A tolvaj-kormány egyre nagyobb szemétkupaccá nőtt. Április 8-án nagytakarítás!

Épphogy hazaért péntek este Szombathelyre Czeglédy Csaba, megjelentek nála a Nemzeti Adó- és Vámhivatal nyomozói – írja a Népszava. A lap szerint az ügyvéd baráti összejövetelen vett részt, amikor telefont kapott, hogy a lakásán várják a nyomozók, akik aztán őrizetbe is vették.

CzeglédyCsabát csütörtökön engedték ki az előzetes letartóztatásból, miután a Vas megyei 1-es számú választókerületi választási bizottság nyilvántartásba vette országgyűlési képviselőjelöltként, így a baloldali politikust már védte a mentelmi jog.

A Csongrád Megyei Főügyészség ezután a nyomozást felfüggesztette, Czeglédy előzetes letartóztatását megszüntette. Hozzátették: az országgyűlési képviselőjelölt mentelmi jogának felfüggesztését a legfőbb ügyész indítványozhatja az NVB elnökénél, Polt Péter ezt pénteken döbbenetesen gyorsan meg is tette.

Czeglédy Csaba 2018.03.02-án Fotó: Facebook

Polt Péter legfőbb ügyész ugye indítványozta az NVB elnökénél Czeglédy Csaba mentelmi jogának felfüggesztését. Amit a Patyi András vezette testület 4:2 arányban meg is szavazott.

Czeglédy tegnap még azt nyilatkozta: a fideszesek nagyon féltek attól, hogy ki fogok kerülni (….)Több dologgal foglalkoztam a háttérben. Többek között kormánypárti politikusokat érintő bankszámla mozgásokkal” – mondta Czeglédy. Hozzátette: vannak olyan dokumentumok a birtokában, amelyek kormánypárti politikusokról tartalmaznak terhelő adatokat. Kiemelte: a nyomozó hatóság megtette azt a szívességet, hogy ezeket az iratokat nem foglalták le a nyomozás során. Megpróbáltak sok mindent elvinni, de ami nem konkrétan a büntetőeljáráshoz kapcsolódik, azt nem tudták lefoglalni.Forrás: Sztárklik / BalraMagyar


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük