A tolvaj-kormány nagyon messzire ment Czeglédy ügyben – Nem véletlenül rettegnek a Fidesznél, Czeglédy sokat tud…


Szeged, 2018. március 1. Czeglédy Csaba nyilatkozik miután elhagyta a Szegedi Fegyház és Börtönt 2018. március 1-jén. Az ügyészség a hivatalos képviselõjelölt Czeglédy mentelmi joga miatt megszüntette a bûnszervezetben, üzletszerûen, különösen jelentõs vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalás bûntettével gyanúsított politikus elõzetes letartóztatását. Czeglédy Csaba (Éljen Szombathely!-MSZP-DK-Együtt) szombathelyi önkormányzati képviselõ, ügyvédként az MSZP és a DK is jogi képviseletét is ellátta több ügyben. MTI Fotó: Kelemen Zoltán Gergely
Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Úgy tűnik, hogy a tolvaj-kormány retteg. A hatalma valamennyi eszközét, erkölcsi gátlás nélküli beosztottját, – most Polt volt megint soron – igénybe veszi. Mindezek nem felejtődnek el!

A perlési politika módszerét a tolvaj-kormány mester szintre emelte.
A tolvaj-kormány egyre nagyobb szemétkupaccá nőtt. Április 8-án nagytakarítás!

Épphogy hazaért péntek este Szombathelyre Czeglédy Csaba, megjelentek nála a Nemzeti Adó- és Vámhivatal nyomozói – írja a Népszava. A lap szerint az ügyvéd baráti összejövetelen vett részt, amikor telefont kapott, hogy a lakásán várják a nyomozók, akik aztán őrizetbe is vették.CzeglédyCsabát csütörtökön engedték ki az előzetes letartóztatásból, miután a Vas megyei 1-es számú választókerületi választási bizottság nyilvántartásba vette országgyűlési képviselőjelöltként, így a baloldali politikust már védte a mentelmi jog.

A Csongrád Megyei Főügyészség ezután a nyomozást felfüggesztette, Czeglédy előzetes letartóztatását megszüntette. Hozzátették: az országgyűlési képviselőjelölt mentelmi jogának felfüggesztését a legfőbb ügyész indítványozhatja az NVB elnökénél, Polt Péter ezt pénteken döbbenetesen gyorsan meg is tette.

Czeglédy Csaba 2018.03.02-án Fotó: Facebook

Polt Péter legfőbb ügyész ugye indítványozta az NVB elnökénél Czeglédy Csaba mentelmi jogának felfüggesztését. Amit a Patyi András vezette testület 4:2 arányban meg is szavazott.

Czeglédy tegnap még azt nyilatkozta: a fideszesek nagyon féltek attól, hogy ki fogok kerülni (….)Több dologgal foglalkoztam a háttérben. Többek között kormánypárti politikusokat érintő bankszámla mozgásokkal” – mondta Czeglédy. Hozzátette: vannak olyan dokumentumok a birtokában, amelyek kormánypárti politikusokról tartalmaznak terhelő adatokat. Kiemelte: a nyomozó hatóság megtette azt a szívességet, hogy ezeket az iratokat nem foglalták le a nyomozás során. Megpróbáltak sok mindent elvinni, de ami nem konkrétan a büntetőeljáráshoz kapcsolódik, azt nem tudták lefoglalni.

Forrás: Sztárklik / BalraMagyar

Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük