Németh Szilárd elszabadult: ennyire alpári bunkó módon még nem viselkedett a rezsibiztos


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Mire ez a kültelki veretés?

Ez a csávó nem tud hibázni. Nem csoda, hogy a Fidesz előhúzta Hódmezővásárhely utána a legféltettebb drága kincsét, az egyetem géniuszát Németh Szilárdot. Előre figyelmeztetjük olvasóinkat, ez a 36 másodperc garantáltan agypusztító hatású.Egy szó mint száz a történet. A Németh Szilárd által alelnökölt Nemzetbiztonsági Bizottságból a Fidesz viccet csinált. Sorosra meg a jó ég tudja mire hivatkozva akadályozza a bizottság munkáját ezzel veszélyeztetve hazánkat a legaljasabb politikai érdekekből.

Az a cirkusz amit csinál a Fidesz nem csak felháborító, de veszélyes játék is, hiszen ez a bizottság felügyeli a titkos szolgálatokat és a nemzetbiztonságért felelős szervezet és ennek a bizottságnak a feladata, hogy a politikai döntéseket előkészítse az ország megvédése érdekében.

Ez önmagában botrányos, nem úgy az a performansz, amit a rezsibiztos megengedett magának az őt kérdező sajtóval szemben.

Április 8-án Németh Szilárd sorsáról is döntünk.

Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük