Németh Szilárd elszabadult: ennyire alpári bunkó módon még nem viselkedett a rezsibiztos


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Mire ez a kültelki veretés?

Ez a csávó nem tud hibázni. Nem csoda, hogy a Fidesz előhúzta Hódmezővásárhely utána a legféltettebb drága kincsét, az egyetem géniuszát Németh Szilárdot. Előre figyelmeztetjük olvasóinkat, ez a 36 másodperc garantáltan agypusztító hatású.

Egy szó mint száz a történet. A Németh Szilárd által alelnökölt Nemzetbiztonsági Bizottságból a Fidesz viccet csinált. Sorosra meg a jó ég tudja mire hivatkozva akadályozza a bizottság munkáját ezzel veszélyeztetve hazánkat a legaljasabb politikai érdekekből.

Az a cirkusz amit csinál a Fidesz nem csak felháborító, de veszélyes játék is, hiszen ez a bizottság felügyeli a titkos szolgálatokat és a nemzetbiztonságért felelős szervezet és ennek a bizottságnak a feladata, hogy a politikai döntéseket előkészítse az ország megvédése érdekében.

Ez önmagában botrányos, nem úgy az a performansz, amit a rezsibiztos megengedett magának az őt kérdező sajtóval szemben.Április 8-án Németh Szilárd sorsáról is döntünk.


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük