Megrázó fotó: Vascsővel támadtak MSZP aktivistákra


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem sokkal korábban számoltunk be arról, hogy támadás érte az MSZP kiskunfélegyházi irodáját.

A támadássorozat nem hagyott alább, úgy tűnik sokaknak nagyon szúrja a szemét az a sikersorozat, amely az MSZP és a Párbeszéd alkotta Változás Szövetsége az elmúlt egy hónapban véghezvitt.Korábban írtunk róla, hogy a Karácsony Gergely vezette pártszövetség tudott először országos listát állítani a választásokon és rekordgyorsasággal sikerült jelölteket állítania a választásokon.

Most az erőszaksorozat Zuglóban folytatódott, ahol vascsővel támadtak az MSZP-Párbeszéd aktivistáira.

Mint ahogyan arról az MSZP zuglói szervezete beszámolt:

Megtámadták az MSZP-Párbeszéd aktivistáját Zuglóban, a rendőrségi helyszínelés ezekben a pillanatokban is tart!

Ide vezet a Fidesz évek óta folytatott gyűlöletkeltése. Aki egy békés országot akar, annak el kell határolódnia az erőszaktól. Mi elítéljük az erőszakot és erre kérjük a választáson résztvevő többi pártot is. Az erőszak a gyengék végső menedéke.
A 24.hu beszámolója szerint:

Tóth Csaba szocialista politikus elmondta, aktivistáik épp plakátokat raktak ki az Amerikai úton, amikor az egyik házból kijött egy férfi egy vasrúddal. Elkezdte leverni a plakátokat, majd kiütötte egy aktivista kezéből a mobilját. Miután telefonnal venni kezdték mások az esetet, hangosan komcsizva visszavonul a kerítés mögé. Kihívták a rendőrséget, akik most is helyszínelnek.


Tóth is megerősítette, hogy szerintük „ez a gyengeség jele”, a Fidesz gyűlöletkampánya és a hisztériakeltés eredményezte a támadást. Amúgy nem ez volt az első attak ellenük Zuglóban, többször kiabáltak már velük mások, vagy épp rángatták le a plakátjaikat.

Kerestük az ügyben a rendőrséget, ezt válaszoltak:

Megkeresésével kapcsolatosan tájékoztatjuk, hogy 2018. február 28-án 12 óra körül egy férfi egy csővel többször ráütött az aktivisták által kihelyezett plakátra. Jelenlegi adataink szerint személy elleni támadás, illetve személyi sérülés nem történt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság rendőrei a férfit elfogták, előállították, elszámoltatása folyamatban van.


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük