Megrázó fotó: Vascsővel támadtak MSZP aktivistákra


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Nem sokkal korábban számoltunk be arról, hogy támadás érte az MSZP kiskunfélegyházi irodáját.

A támadássorozat nem hagyott alább, úgy tűnik sokaknak nagyon szúrja a szemét az a sikersorozat, amely az MSZP és a Párbeszéd alkotta Változás Szövetsége az elmúlt egy hónapban véghezvitt.

Korábban írtunk róla, hogy a Karácsony Gergely vezette pártszövetség tudott először országos listát állítani a választásokon és rekordgyorsasággal sikerült jelölteket állítania a választásokon.

Most az erőszaksorozat Zuglóban folytatódott, ahol vascsővel támadtak az MSZP-Párbeszéd aktivistáira.

Mint ahogyan arról az MSZP zuglói szervezete beszámolt:

Megtámadták az MSZP-Párbeszéd aktivistáját Zuglóban, a rendőrségi helyszínelés ezekben a pillanatokban is tart!Ide vezet a Fidesz évek óta folytatott gyűlöletkeltése. Aki egy békés országot akar, annak el kell határolódnia az erőszaktól. Mi elítéljük az erőszakot és erre kérjük a választáson résztvevő többi pártot is. Az erőszak a gyengék végső menedéke.

A 24.hu beszámolója szerint:

Tóth Csaba szocialista politikus elmondta, aktivistáik épp plakátokat raktak ki az Amerikai úton, amikor az egyik házból kijött egy férfi egy vasrúddal. Elkezdte leverni a plakátokat, majd kiütötte egy aktivista kezéből a mobilját. Miután telefonnal venni kezdték mások az esetet, hangosan komcsizva visszavonul a kerítés mögé. Kihívták a rendőrséget, akik most is helyszínelnek.

Tóth is megerősítette, hogy szerintük „ez a gyengeség jele”, a Fidesz gyűlöletkampánya és a hisztériakeltés eredményezte a támadást. Amúgy nem ez volt az első attak ellenük Zuglóban, többször kiabáltak már velük mások, vagy épp rángatták le a plakátjaikat.

Kerestük az ügyben a rendőrséget, ezt válaszoltak:

Megkeresésével kapcsolatosan tájékoztatjuk, hogy 2018. február 28-án 12 óra körül egy férfi egy csővel többször ráütött az aktivisták által kihelyezett plakátra. Jelenlegi adataink szerint személy elleni támadás, illetve személyi sérülés nem történt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság rendőrei a férfit elfogták, előállították, elszámoltatása folyamatban van.


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük