Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Így múlna el a világ dicsősége?

Ez a két politikus aztán bemutatta milyen az amikor a kígyó a saját farkába harap. Alig néhány hete még attól volt hangos a sajtó, hogy a Momentum és az Együtt elnöke egymást ekézték, hogy ki is az alkalmasabb jelölt Budapest 1. választókerületében azaz az 1. a 8. és a 9. kerületek egy részét valamint a teljes 5. kerületet magába foglaló választókerületben.

Elhangzottak érvek is, Juhász Péter mint helyi képviselő érvelt maga mellett, Fekete-Győr momentum elnök pedig arra hivatkozott, hogy az ötödik kerületbe járt gimnáziumba.

Juhász Péter: “Úgyhogy én azt gondolom, hogy Én”

Juhász Péter: Úgyhogy én azt gondolom, hogy Én – Coub – The Biggest Video Meme Platform by BalraMagyar

Az igazság azonban az, hogy annyira komolyan vehető a két jelölt, hogy több mint két hét alatt egyiküknek sem sikerült összegyűjteniük az induláshoz szükséges minimális 500 aláírást a választókerületben. Egyenlőre tehát a Fidesznek egyetlen kihívója van a választókerületben az MSZP-Párbeszéd jelöltje V. Naszályi Márta.



Juhász Péter korábban Fekete-Győr Andrást győzködte, arról, hogy álljon be mögé

Mindez annak a fényében mókás, vagy inkább tragikus, hogy ez a két formáció a teljes demokratikus ellenzéknek nekiment, mondván jöjjenek végre ők.

Senkivel nem egyezkednek, tárgyalnak és úgy tűnik a választók ítéletet mondtak erről a politikai magatartásról.

A Momentum országosan a 106 képviselőjelöltből a határidő letelte előtt 6 nappal 13 darab választókerületben tudott csak jelöltet állítani, az Együtt pedig 11 választókerületben. Ennyit arról, hogy 106 jelöltet fognak kiállítani, na meg ennyit az országos listáról, amihez minimum 27 jelölt kellene.

Úgy tűnik a választók értékelték mindkét párt produkcióját. Ennek nagyobb volt a füstje, mint a lángja…


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: