Bencsik András Fotó: Nyugat.hu
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Határozottan az látszik, hogy egyre jobban rohad a narancs. Most már a saját emberei is Orbánt támadják!

„Azt hiszem, hogy abba kéne hagyni ezt az elemi iskolai szintű sorosozást például, Stop Soros, meg egyebek. Ezek jópofák, de a magyar társadalom ennél intelligensebb” – mondta az Echo Televízió Sajtóklub című műsorában hétfőn este Bencsik András, a Békemenet egyik főszervezője.

Miközben Orbán Viktor egy nappal a hódmezővásárhelyi vereség után még egy lapáttal rátett: saját hibáikkal való szembenézés helyett az „ellenfeleikkel” való szembenézést, továbbá kétszer-háromszor nagyobb erőbedobást ígért, hogy nehogy „bevándorló ország legyen Magyarországból”, számára ugyanis a választás tétje ezt, Bencsik már tegnap délután szembement a kormányzati kommunikációval és Orbánnal.

Konkrétan egy Facebook-bejegyzésben fejtette ugyanis ki legújabb nézeteit a Békemenet egyik főszervezője, ebben pedig azt írta Hódmezővásárhely választási eredménye után, hogy:

“…Szinte biztos, hogy ahol technikailag megoldható, ott egy közös jelölt lesz ellenzéki oldalon, mert a társadalom ezt feltehetően máshol is jutalmazni fogja. Úgy tetszik, az összefogást tető alá hozó MSZP-t is ezért jutalmazzák, ezért emelkedett meg népszerűsége egy hosszú hanyatlás után. Vagyis létrejön egy ŐK és MI felállás. Ez merőben más helyzet. Ebben a felállásban mi most veszélyes helyzetbe kerültünk.
Ebben a felállásban már nem fontos, ki Soros embere és ki nem. Itt már csak egy dolog számít, mikor jár jobban a választó?
Mit nyer, ha ŐK győznek és mit nyer, ha MI? Mit veszít, ha Ők győznek és mit veszít, ha MI?
Mi volt a bűne a jobboldalnak, ami miatt nyolc év tartós népszerűsége elolvadni látszik? Vagy csak egyszerűen meguntak bennünket, mert nyolc év túl sok? Nem kéne sietve mindezt kikutatni és kielemezni?…
Most nem lesz második forduló. Most nem lesz módja azt mondani a Nagy Ijedtség után Orbán Viktornak, hogy Mindenki Hozzon Még Egy Embert. …”

Forrás: Facebook / BalraMagyar


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: