Olyan levelet adott ki az MSZP sikerpolgármestere, amibe beleremeg a teljes Fidesz-propaganda


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Korábban már mi is beszámoltunk arról, hogy az MSZP sikerpolgármestere nem hagyja magát.

Gajda Péter Kispest polgármestere és a kispesti képviselők megszavazták azt a rendeletet, mely szerint a kerület közterületein senki nem kelthet gyűlöletet valamint a kerület közterületi hirdetőoszlopain, plakáthelyein nem helyezhetnek el gyűlöletkeltő hirdetéseket.

Ezt úgy tűnik a kormányerőkön kívül mindenki megértette. Ugyanis Kispesten egyedül a Fidesz Sorosozó és határzárbontó plakátjai esnek a rendelet hatálya alá. Ezt pedig az MSZP polgármestere Gajda Péter nem hagyja annyiban.

Mint a sikerpolgármester fogalmaz: “Bárki is kelt gyűlöletet, Kispesten nem teheti meg. Ezért minden közterületi reklám cég figyelmét felhívtuk a helyi jogszabályok betartására. Reméljük elég lesz a levél, ha nem akkor eltávolítjuk ezeket a plakáthelyeket.”

A levele mellé azt is mellékelte, mit ért gyűlöletkeltés alatt a polgármester:

A teljes levelet itt olvashatja:


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük