Olyan levelet adott ki az MSZP sikerpolgármestere, amibe beleremeg a teljes Fidesz-propaganda


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Korábban már mi is beszámoltunk arról, hogy az MSZP sikerpolgármestere nem hagyja magát.

Gajda Péter Kispest polgármestere és a kispesti képviselők megszavazták azt a rendeletet, mely szerint a kerület közterületein senki nem kelthet gyűlöletet valamint a kerület közterületi hirdetőoszlopain, plakáthelyein nem helyezhetnek el gyűlöletkeltő hirdetéseket.

Ezt úgy tűnik a kormányerőkön kívül mindenki megértette. Ugyanis Kispesten egyedül a Fidesz Sorosozó és határzárbontó plakátjai esnek a rendelet hatálya alá. Ezt pedig az MSZP polgármestere Gajda Péter nem hagyja annyiban.

Mint a sikerpolgármester fogalmaz: “Bárki is kelt gyűlöletet, Kispesten nem teheti meg. Ezért minden közterületi reklám cég figyelmét felhívtuk a helyi jogszabályok betartására. Reméljük elég lesz a levél, ha nem akkor eltávolítjuk ezeket a plakáthelyeket.”

A levele mellé azt is mellékelte, mit ért gyűlöletkeltés alatt a polgármester:A teljes levelet itt olvashatja:


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük