Tetlegességig fajult a kampány Félegyházán- megtámadták a helyi MSZP-t


Eszik Bence és Horváth Tamás Fotó: infokiskunfélegyháza.hu
A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Horváth Tamás az MSZP-Párbeszéd jelöltje, aki egyébként rekordszámú ajánlást gyűjtött össze, vasárnap virradóra döbbenetes látványra ért be a kiskunfélegyházi MSZP irodára…

Ugyanis ismeretlenek betörték az iroda ablakát .

Feljelentést tettünk a rendőrségen a félegyházi MSZP irodát ért atrocitás miatt. Vásárhelyen listázzák a politikai ellenfelet, itt már kézzel fogható a megfélemlítés. Elég volt belőlük! – olvasható Horváth Tamás, Kiskunfélegyházai MSZP elnök facebook oldalán.

Kiskunfélegyházi MSZP iroda – 2018.02.25-én reggel Forrás: Horváth Tamás Facebook

Eszik Bence, az MSZP kiskunfélegyházi irodavezetője elmondta: Szerinte helyi jobboldali elemek állnak a vandalizmus hátterében. Egyben a párt nevében arra kért mindenkit, hogy ne ily módon adjon hangot politikai véleményének.

“SZERETNÉNK, HA KISKUNFÉLEGYHÁZA MEGMARADNA A BÉKE SZIGETÉNEK, OLYAN HELYNEK, AHOL MÁS-MÁS ÉRTÉKEKET VALLÓ EMBEREK BÉKÉBEN, NYUGODTAN ÉLHETNEK EGYMÁS MELLETT.”

2010 februárjában, ugyanígy a választások előtt már megtámadták a kiskunfélegyházi MSZP irodát…

 

Forrás: kiskunságON / BalraMagyar


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük