Tetlegességig fajult a kampány Félegyházán- megtámadták a helyi MSZP-t


Eszik Bence és Horváth Tamás Fotó: infokiskunfélegyháza.hu
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Horváth Tamás az MSZP-Párbeszéd jelöltje, aki egyébként rekordszámú ajánlást gyűjtött össze, vasárnap virradóra döbbenetes látványra ért be a kiskunfélegyházi MSZP irodára…

Ugyanis ismeretlenek betörték az iroda ablakát .

Feljelentést tettünk a rendőrségen a félegyházi MSZP irodát ért atrocitás miatt. Vásárhelyen listázzák a politikai ellenfelet, itt már kézzel fogható a megfélemlítés. Elég volt belőlük! – olvasható Horváth Tamás, Kiskunfélegyházai MSZP elnök facebook oldalán.

Kiskunfélegyházi MSZP iroda – 2018.02.25-én reggel Forrás: Horváth Tamás Facebook

Eszik Bence, az MSZP kiskunfélegyházi irodavezetője elmondta: Szerinte helyi jobboldali elemek állnak a vandalizmus hátterében. Egyben a párt nevében arra kért mindenkit, hogy ne ily módon adjon hangot politikai véleményének.

“SZERETNÉNK, HA KISKUNFÉLEGYHÁZA MEGMARADNA A BÉKE SZIGETÉNEK, OLYAN HELYNEK, AHOL MÁS-MÁS ÉRTÉKEKET VALLÓ EMBEREK BÉKÉBEN, NYUGODTAN ÉLHETNEK EGYMÁS MELLETT.”

2010 februárjában, ugyanígy a választások előtt már megtámadták a kiskunfélegyházi MSZP irodát…

 Forrás: kiskunságON / BalraMagyar


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük