Tekinthetjük a vereség beismerésének? A hódmezővásárhelyi Fidesz elképeztő bejelentést tett


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Úgy tűnik tényleg minden megfordulhat Hódmezővásárhelyen.

Nem hittük, hogy eljöhet a nap, amikor a Fidesznek Hódmezővásárhelyen rettegnie kell a vereségtől azonban ezt a napot is megéltük. Délután 3 órakor már 50% a részvételi arány a vásárhelyi választásokon, ahol a független de minden ellenzéki párt által támogatott Márki-Zay Péter áll szemben a fideszes többséggel.A választás minden szereplője elismeri, hogy itt nem csak egy helyi választásról van szó, ugyanis mindenki országos jelentőséget tulajdonít az ügynek. Ha úgy tetszik ez az időközi választás egy főpróbája az április 8-i parlamenti választásoknak, ám ezen a választáson most a Fidesznek van félnivalója.

Ugyanis ha az ellenzék megközelíti, netán megnyeri az ország egyik “legfideszesebb” választókerületét, úgy az ellenzék bármelyik választókerületben képes lehet nyerni.

Beismerésnek is tekinthetjük azonban azt, hogy információink szerint a helyi Fidesz egyáltalán nem tervez és nem is tartott sem kampányzáró rendezvényt, sem eredményváró eseményt sem terveznek tartani, amit egyébként hagyományosan szokott a jobboldali párt.

Jelen állás szerint tehát hatalmas esélye van arra ma az ellenzéknek, hogy megállítsa a Fideszt. Ma minden kiderül.

 

Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük