Tekinthetjük a vereség beismerésének? A hódmezővásárhelyi Fidesz elképeztő bejelentést tett


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Úgy tűnik tényleg minden megfordulhat Hódmezővásárhelyen.

Nem hittük, hogy eljöhet a nap, amikor a Fidesznek Hódmezővásárhelyen rettegnie kell a vereségtől azonban ezt a napot is megéltük. Délután 3 órakor már 50% a részvételi arány a vásárhelyi választásokon, ahol a független de minden ellenzéki párt által támogatott Márki-Zay Péter áll szemben a fideszes többséggel.

A választás minden szereplője elismeri, hogy itt nem csak egy helyi választásról van szó, ugyanis mindenki országos jelentőséget tulajdonít az ügynek. Ha úgy tetszik ez az időközi választás egy főpróbája az április 8-i parlamenti választásoknak, ám ezen a választáson most a Fidesznek van félnivalója.

Ugyanis ha az ellenzék megközelíti, netán megnyeri az ország egyik “legfideszesebb” választókerületét, úgy az ellenzék bármelyik választókerületben képes lehet nyerni.

Beismerésnek is tekinthetjük azonban azt, hogy információink szerint a helyi Fidesz egyáltalán nem tervez és nem is tartott sem kampányzáró rendezvényt, sem eredményváró eseményt sem terveznek tartani, amit egyébként hagyományosan szokott a jobboldali párt.

Jelen állás szerint tehát hatalmas esélye van arra ma az ellenzéknek, hogy megállítsa a Fideszt. Ma minden kiderül. 


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük