Menekülnek Lázárék Hódmezővásárhelyről? – Hatalmas bukta készül a jobboldalnak


2018. február 20. Hódmezővásárhely. Fotó: Molnár Ádám
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Az előzetes számok alapján elmondható igen szoros választási végeredményre lehet számítani a mai hódmezővásárhelyi időközi polgármester választáson.

Nagyon savanyú meglepetés készül a Fidesz számára ugyanis az előzetes adatok alapján a biztos fideszes fellegvárnak számító Hódmezővásárhelyen elszabadultak a számok.

A Fidesz kihívója nem más, mint Márki-Zay Péter független polgármesterjelölt, aki mögött felsorakozott az ellenzék és az előrejelzések szerint is szoros eredményen, az ellenzéknek kedvező részvételi adatok billenthetik át a választásokat.

Rekordmennyiségű választó vesz részt a mai választáson

A 11 órai részeredmények arról tanúskodnak, hogy a szavazásra jogosultak 28,14 százaléka, vagyis 10 326 fő adta le a voksát a hódmezővásárhelyi időközi polgármester-választáson – derül ki a Választás.hu oldalon közzétett napközbeni részvételi adatokból.

 

Ez pedig azt jelenti, hogy főlényesen győzhet az ellenzék jelöltje.

Mentik a menthetőt?Míg a korábbi választások egyik vezető kampányeseménye a politikusok sajtónyilvános szavazatleadása volt a helyi Fidesz úgy tűnik mentené a menthetőt.

A három jelölt a sajtónyilvánosság előtt leszavazott,

Lázár János miniszter, a térség országgyűlési képviselője titokban tette

ugyanezt.

Tehát megpróbálják távol tartani a térség húzónevét Lázár Jánost attól, hogy a mai voksolás hozzá kötődjön. Ez a fajta menekülés a nyilvánosság elől pedig előrevetíti azt, hogy milyen eredményre számítanak a kormánypártoknál.

A mai nap nagy meglepetés lehet a jobboldal számára és ebből lendületet vehet a teljes demokratikus ellenzéki oldal az elkövetkezendő 40 napra amely az általános parlamenti választásokig hátra van.

A hódmezővásárhelyiek ma 19 óráig adhatják le voksaikat.

 

 


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük