Hatalmas ellenzéki győzelem készülhet? – Itt vannak a friss hódmezővásárhelyi számok


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Magyarország ma vigyázó szemeit Hódmezővásárhelyre veti.

Ma minden kiderül. Azok a politikai állítások, mely szerint az ellenzéknek 60% felett átütő esélye van győzni valamint az, hogy ha egy jelölt áll szemben a Fidesz teljes totalitárius gépezetével, akkor győzelmet arathat.

Úgy áll a helyzet, hogy sosem látott részvételi adatok érkeznek Hódmezővásárhelyről, ahol a Fidesszel szemben a teljes ellenzéki oldal jelöltje Márki-Zay Péter áll szemben. Bár a település az ország egyik legjobboldalibb választókerülete az összes politikai elemző bizakodó az ellenzék esélyeit tekintve.

Soha nem volt ilyen magas a részvétel a választásokon – írja portálunk kérdésére egy, a hódmezővásárhelyi választásokkal foglalkozó politológus. Úgy tűnik az ellenzéknek sikerült mozgósítania azokat a ma a mérések alapján a bizonytalanok táborába tartozó, egyébként kormányellenes attitűddel rendelkező szavazókat, amely borítékolhatja a Fidesz leváltását.

Soha ennyire elutasított kormányunk nem volt még

A közvéleménykutatások alapján a szavazópolgárok majd kétharmada menesztené a mostani kormányt. Amikor az ellenzéki pártok esélyeit latolgatjuk és arról a stratégiáról beszélünk, hogy létrejöhet a kormányváltás a politika alapvetően ezekre a szavazókra gondol. Bár eddig kevés esetben sikerült megszólítani ezeket a szavazókat, úgy tűnik Márki-Zay és az őt támogató pártok sikerre jártak.

Ha pedig sikerül győzelmet aratnia az ellenzéknek Lázár János városában, ugyan melyik körzetet tudhat magáénak a Fidesz? – írja a politológus.

Itt vannak a legfrissebb számokÚgy tűnik váltóhangulat van Hódmezővásárhelyen. A legfrissebb 15 órási jelentésből, melyet a választási bizottság kiadott úgy tűnik, hogy az ellenzék egyre közelebb van az áhított 60%-os részvételhez, amely egy lélektani határ.

A legfrissebb eredmények szerint a szavazásra jogosultak:

15 óráig – 49,11%

 

 


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük