Áttörés Hódmezővásárhelyen? – megjöttek a mai nap legutolsó részvételi adatai


2018. február 20. Hódmezővásárhely. Fotó: Molnár Ádám
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A legizgalmasabb és legfontosabb főpróba a 2018-as parlamenti választások előtt.

Sikerül-e megverni az egyik legerősebb bástyájában a Fideszt? Márki-Zay Péter és a teljes ellenzék támogatása elegendő lehet-e ahhoz, hogy Hódmezővásárhelyen Lázár János városában sikert arasson az ellenzék?

Ezekre a kérdésekre várja mindenki a választ. Nagy a tét, ugyanis, ha a Fideszt sikerül megroppantani az egyik számára legerősebb választókerületben akkor akkora lendületet kaphat az ellenzék, amely egy pillanat alatt átrendezheti a politikai térképet.

Mint ahogyan arról korábban is beszámoltunk a határpontnak az elemzők a 60 százalékos választási részvételt tekintik, ugyanis 60 fölött az ellenzéknek releváns esélye lehet a polgármesterválasztás megnyerésére.

Ez pedig sikerült! A részvétel fél órával a szavazás lezárulta előtt 61,35%


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük