Áttörés Hódmezővásárhelyen? – megjöttek a mai nap legutolsó részvételi adatai


2018. február 20. Hódmezővásárhely. Fotó: Molnár Ádám
Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

A legizgalmasabb és legfontosabb főpróba a 2018-as parlamenti választások előtt.

Sikerül-e megverni az egyik legerősebb bástyájában a Fideszt? Márki-Zay Péter és a teljes ellenzék támogatása elegendő lehet-e ahhoz, hogy Hódmezővásárhelyen Lázár János városában sikert arasson az ellenzék?Ezekre a kérdésekre várja mindenki a választ. Nagy a tét, ugyanis, ha a Fideszt sikerül megroppantani az egyik számára legerősebb választókerületben akkor akkora lendületet kaphat az ellenzék, amely egy pillanat alatt átrendezheti a politikai térképet.

Mint ahogyan arról korábban is beszámoltunk a határpontnak az elemzők a 60 százalékos választási részvételt tekintik, ugyanis 60 fölött az ellenzéknek releváns esélye lehet a polgármesterválasztás megnyerésére.

Ez pedig sikerült! A részvétel fél órával a szavazás lezárulta előtt 61,35%


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük