Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Kiderült milyen iratok vannak a rettegett mappákban, amit mindenkinek látnia kell.

A Szabad Pécs portál szerezte meg azt a dokumentumcsomagot, amelyet egy pécsi fideszes aktivista óvatlanul elhagyott. Ez a dokumentum konkrét utasításokat tartalmaz arra vonatkozóan, hogyan kell kvázi megfenyegetni és megfélemlíteni a választópolgárokat, hogy április 8-án a parlamenti választásokon biztosan a megfelelő helyre kerüljön az a bizonyos X.

Mint ahogyan arról a 168 óra is beszámol – a sorvezetőben olyan riogatásra utasítják például a Fidesz-aktivistákat, miszerint „a választás tétje, hogy Magyarország bevándorlóország lesz-e”, vagy hogy „egy napon évtizedek múlhatnak” és azt is részletezik, hogy valamennyi ellenzéki párt, s annak valamennyi képviselője Brüsszel- és Soros-hívő, de legalábbis nemzetáruló.

A szöveg szerint:

„Ha Brüsszel vagy az ellenzék beengedné a bevándorlókat, akkor a gazdasági növekedést a migránsokra kellene fordítani. Ha Magyarország bevándorlóország lesz, akkor nem lesznek új munkahelyek, nem lesznek béremelések, nem lesz nyugdíjemelés, de nagyobb családtámogatások sem”.

Nem ez az első alkalom, hogy a Fidesz kommunikációs sorvezetővel „segíti ki” a neki dolgozókat.

A 168 Óra is beszámolt például a robotizációról, amely azt követően ment végbe a kormánypártiak körében, hogy a Fidesz frakcióvezetője, Gulyás Gergely minden állításában hamis sorvezetőt küldött a kormánypárti politikusoknak arról, mit kell mondaniuk, ha Orbán Viktor miniszterelnök vejének, Tiborcz Istvánnak a volt cége, az Elios Innovatív Zrt. körül gyűrűző botrányról és arról a jelentésről, amelyet az európai Unió Csalás elleni Hivatala (OLAF) készített az ügyben.

Korábban Hidvéghi Balázs küldött ki hasonlót a politikusoknak, hogy migráció ügyében a Kormányzati Tájékoztatási Központ irányadó és persze Soros Györgyöt támadó közleménye alapján nyilvánuljanak meg, és arra buzdítják embereiket, hogy hivatkozzanak a genfi egyezményre.

Éppen szombaton mutatta ráadásul be – mint megírtuk – az Al Jazeera televízió angol adása azt a riportot, melyből az is kiderül: Dan Nolan kifejezetten egy kiszivárgott közmédiás levéllel kereste meg Kovács Zoltán kormányzati kommunikációért felelős államtitkárt, de a politikus nem akart vele szóba állni.

Az állami média két munkatársa ugyanis név és arc nélkül nyilatkozva elárulta: egyikük véletlenül megkapott egy a feletteseinek szóló levelet, melyben a Miniszterelnöki Kabinetiroda/Miniszterelnökség azt kéri, minél többször hangozzon el Soros György neve az adásokban, minden Soros Györgyről szóló hírt olvassanak be, és lehetőség szerint illesszék a hírbe illesszék a „migráns” és a „balliberális” szavakat is.

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: