A pártközpont titkos utasításai szivárgott ki Fidesz-aktivistáktól, ez sokaknak fogja felnyitni a szemét


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 27
    Shares

Kiderült milyen iratok vannak a rettegett mappákban, amit mindenkinek látnia kell.

A Szabad Pécs portál szerezte meg azt a dokumentumcsomagot, amelyet egy pécsi fideszes aktivista óvatlanul elhagyott. Ez a dokumentum konkrét utasításokat tartalmaz arra vonatkozóan, hogyan kell kvázi megfenyegetni és megfélemlíteni a választópolgárokat, hogy április 8-án a parlamenti választásokon biztosan a megfelelő helyre kerüljön az a bizonyos X.

Mint ahogyan arról a 168 óra is beszámol – a sorvezetőben olyan riogatásra utasítják például a Fidesz-aktivistákat, miszerint „a választás tétje, hogy Magyarország bevándorlóország lesz-e”, vagy hogy „egy napon évtizedek múlhatnak” és azt is részletezik, hogy valamennyi ellenzéki párt, s annak valamennyi képviselője Brüsszel- és Soros-hívő, de legalábbis nemzetáruló.

A szöveg szerint:

„Ha Brüsszel vagy az ellenzék beengedné a bevándorlókat, akkor a gazdasági növekedést a migránsokra kellene fordítani. Ha Magyarország bevándorlóország lesz, akkor nem lesznek új munkahelyek, nem lesznek béremelések, nem lesz nyugdíjemelés, de nagyobb családtámogatások sem”.

Nem ez az első alkalom, hogy a Fidesz kommunikációs sorvezetővel „segíti ki” a neki dolgozókat.A 168 Óra is beszámolt például a robotizációról, amely azt követően ment végbe a kormánypártiak körében, hogy a Fidesz frakcióvezetője, Gulyás Gergely minden állításában hamis sorvezetőt küldött a kormánypárti politikusoknak arról, mit kell mondaniuk, ha Orbán Viktor miniszterelnök vejének, Tiborcz Istvánnak a volt cége, az Elios Innovatív Zrt. körül gyűrűző botrányról és arról a jelentésről, amelyet az európai Unió Csalás elleni Hivatala (OLAF) készített az ügyben.

Korábban Hidvéghi Balázs küldött ki hasonlót a politikusoknak, hogy migráció ügyében a Kormányzati Tájékoztatási Központ irányadó és persze Soros Györgyöt támadó közleménye alapján nyilvánuljanak meg, és arra buzdítják embereiket, hogy hivatkozzanak a genfi egyezményre.

Éppen szombaton mutatta ráadásul be – mint megírtuk – az Al Jazeera televízió angol adása azt a riportot, melyből az is kiderül: Dan Nolan kifejezetten egy kiszivárgott közmédiás levéllel kereste meg Kovács Zoltán kormányzati kommunikációért felelős államtitkárt, de a politikus nem akart vele szóba állni.

Az állami média két munkatársa ugyanis név és arc nélkül nyilatkozva elárulta: egyikük véletlenül megkapott egy a feletteseinek szóló levelet, melyben a Miniszterelnöki Kabinetiroda/Miniszterelnökség azt kéri, minél többször hangozzon el Soros György neve az adásokban, minden Soros Györgyről szóló hírt olvassanak be, és lehetőség szerint illesszék a hírbe illesszék a „migráns” és a „balliberális” szavakat is.

 


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 27
    Shares

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük