Tragédia: Kunhalmi Ágnes döbbenetes gyászhírről számolt be facebook oldalán


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 80
    Shares

Mindig a legjobbak mennek el.

Kunhalmi Ágnes az MSZP budapesti elnöke a tegnapi napon facebook oldalán számolt be az idei kampány eddigi legszomorúbb híréről:

Lesujtó hírt kaptam ma reggelre. Takács Anikó, a 18. kerületi DK tagja, legaktívabb aktivistája tragikus hirtelenséggel elhunyt.

Nem volt olyan pillanat, tűző nap, eső, vagy hó, mely visszatartotta volna attól, hogy megjelenjen a Lőrinci Piacon. Ő volt a biztos pont nekem is. “Gyere Ágikám itt vagyunk, remélem jól felöltöztél.”

Nemrég is együtt kampányoltunk a piacon és szombaton találkoztunk volna újra. Nem tudom, hogy mi történt, de nagyon nagyon fog hiányozni Anikó.Nyugodj békében kedves, és mindent köszönök. – írja a szocialista politikus.

Legyen könnyű neki a föld!


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 80
    Shares

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük