Tragédia: Kunhalmi Ágnes döbbenetes gyászhírről számolt be facebook oldalán


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  • 82

Mindig a legjobbak mennek el.

Kunhalmi Ágnes az MSZP budapesti elnöke a tegnapi napon facebook oldalán számolt be az idei kampány eddigi legszomorúbb híréről:Lesujtó hírt kaptam ma reggelre. Takács Anikó, a 18. kerületi DK tagja, legaktívabb aktivistája tragikus hirtelenséggel elhunyt.

Nem volt olyan pillanat, tűző nap, eső, vagy hó, mely visszatartotta volna attól, hogy megjelenjen a Lőrinci Piacon. Ő volt a biztos pont nekem is. “Gyere Ágikám itt vagyunk, remélem jól felöltöztél.”

Nemrég is együtt kampányoltunk a piacon és szombaton találkoztunk volna újra. Nem tudom, hogy mi történt, de nagyon nagyon fog hiányozni Anikó.

Nyugodj békében kedves, és mindent köszönök. – írja a szocialista politikus.
Legyen könnyű neki a föld!


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  • 82
  • 82
    Shares

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük