Tragédia: Kunhalmi Ágnes döbbenetes gyászhírről számolt be facebook oldalán


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Mindig a legjobbak mennek el.

Kunhalmi Ágnes az MSZP budapesti elnöke a tegnapi napon facebook oldalán számolt be az idei kampány eddigi legszomorúbb híréről:

Lesujtó hírt kaptam ma reggelre. Takács Anikó, a 18. kerületi DK tagja, legaktívabb aktivistája tragikus hirtelenséggel elhunyt.

Nem volt olyan pillanat, tűző nap, eső, vagy hó, mely visszatartotta volna attól, hogy megjelenjen a Lőrinci Piacon. Ő volt a biztos pont nekem is. “Gyere Ágikám itt vagyunk, remélem jól felöltöztél.”

Nemrég is együtt kampányoltunk a piacon és szombaton találkoztunk volna újra. Nem tudom, hogy mi történt, de nagyon nagyon fog hiányozni Anikó.

Nyugodj békében kedves, és mindent köszönök. – írja a szocialista politikus.

Legyen könnyű neki a föld!


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük