Szabó Tímea az MSZP-Párbeszéd képviselőjelöltje hatalmas balegyenest vitt be Orbán kedvenc miniszterének! – Kíváncsian várjuk, erre vajon mit reagál a maffia kormány


Budapest, 2014. október 13. Szabó Tímea független képviselő, az Együtt-PM tagja felszólal az Országgyűlés plenáris ülésén 2014. október 13-án. MTI Fotó: Kovács Attila
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Szabó Tímea az MSZP-Párbeszéd közös jelöltje nem kíméli a maffia kormányt, neki is nagyon csípi a szemét az “elmúltnyolcév” kormányzása, s az hogy hol tart ma az ország.

Balog Zoltán! Itt a minisztérium által megrendelt e heti “jó hír” a kórházakból! Embertelen és megalázó a rákos betegek CT vizsgálata!

Elmentem a Bajcsy-Zsilinszky Kórházba, hogy személyesen is megnézzem azt a borzalmas állapotot, ahol a parkolóban rákos betegeket a hóesésben, mínusz fokokban tolnak fel a csúszós rámpán egy kamionba CT vizsgálatra. Állítólag átmeneti ez a “megoldás” azért, mert a kórház saját hibájából késett a CT és MR szolgáltató pályázat kiírásával.

Forrás: Szabó Tímea MSZP-Párbeszéd Facebook oldal

Viszont a második “jó hír” az, hogy a következő pályázatot egy olyan cég nyerte, amelyiktől még egészségügyi referenciát sem kértek, viszont legalább korábban a TEK-nek gyártott zubbonyt és derékszíjat.

Forrás: Szabó Tímea MSZP-Párbeszéd Facebook oldal

Gratulálok az e heti jó hírekhez, miniszter úr! Tényleg minden rendben van az egészségügyben!
Kórházai dolgozók elmondták, hogy az intenzíves, illetve lélegeztetett betegeket eddig saját betegágyukon szállították át a vizsgáló épületébe, hiszen náluk fokozott jelentősége van, hogy minél kevesebbet mozgassák őket. Csakhogy ezeket az ágyakat most egyáltalán nem tudják felvinni a képen is látható rámpán. Embertelen, tényleg!

Forrás: Szabó Tímea Facebook oldal

Balogtól írásban azonnali magyarázatot kértem, hogy hogy fordulhat elő ilyen állapot a kórház késése miatt, hogy vizsgálják így pont a legsúlyosabb betegeket, és hogy nyerhet a CT szolgáltató tenderen egy olyan cég, aminek nincs ilyen tapasztalata! Vagy ezt megint valami haveri cég nyerte? Meddig mennek még el a lopásban? Most már az emberek közvetlen veszélyeztetése sem akadály? Mégis hogy a túróba képzelik már ezt? – írja Szabó Tímea a facebook bejegyzésében.


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük