Példaértékű ahogyan az MSZP a DK segítségére sietett – végre normális mederben folynak a dolgok az ellenzéki oldalon


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Jobb később, mint soha, de úgy néz ki béke van az ellenzéki oldalon.

Bár folyamatosan azt hallani a sajtóban, hogy az MSZP-Párbeszéd szövetség belehúzott, sőt! Az MSZP-P szinte valamennyi egyéni jelöltjének sikerült összegyűjtenie a minimális mennyiségű, az induláshoz szükséges ajánlást.Sőt az országban elsőként a Változás Szövetségének vagyis a Karácsony Gergely mögött álló pártoknak sikerült országos listát is állítani, megelőzve ezzel a kormánypártokat.

Ha a jelöltek sikerességét nézzük az MSZP-P és a Fidesz az abszolút nyertesei a mozgósítási versenynek, vagyis e két formáció tudta leadni a legtöbb jelöltet. A futottak még kategóriában szerepel a Jobbik nagyjából 15 jelöltel valamint az LMP.

Ami viszont aggodalomra adhat okot, hogy a DK még egyetlen jelöltet sem jelentett be hivatalosan, vagyis mindezidáig egyetlen Demokratikus Koalíciós jelöltnek sem sikerült az elinduláshoz szükséges minimális mennyiségű ajánlást összegyűjteni.

Példaértékű azonban, hogy a facebook bejegyzések tanulsága szerint az MSZP politikusai és aktivistái elkezdtek segíteni azokban a körzetekben, ahol a DK állíthat a megállapodás értelmében jelölteket.MSZP aktivisták a VII. kerületben gyűjtenek a DK-s Oláh Lajosnak (fotó: facebook)

 
Azt gondolom ez a normális, ha a demokratikus pártok egymást segítve harcolnak az Orbán-rezsim ellen. Az erős segítse a gyengébbet. Az MSZP tehát megértette a felelősségét és segít ott, ahol teheti, mert a nagyobbnak több felelőssége van.

Remélem megmarad most már ez a hangulat az ellenzéki oldalon, mert már elég volt a demokratikus versenynek nevezett sárdobálásból.
Az MSZP monori jelöltje segíti a DK ferencvárosi jelöltjének kampányát (fotó: facebook)

 


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük