Példaértékű ahogyan az MSZP a DK segítségére sietett – végre normális mederben folynak a dolgok az ellenzéki oldalon


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Jobb később, mint soha, de úgy néz ki béke van az ellenzéki oldalon.

Bár folyamatosan azt hallani a sajtóban, hogy az MSZP-Párbeszéd szövetség belehúzott, sőt! Az MSZP-P szinte valamennyi egyéni jelöltjének sikerült összegyűjtenie a minimális mennyiségű, az induláshoz szükséges ajánlást.

Sőt az országban elsőként a Változás Szövetségének vagyis a Karácsony Gergely mögött álló pártoknak sikerült országos listát is állítani, megelőzve ezzel a kormánypártokat.

Ha a jelöltek sikerességét nézzük az MSZP-P és a Fidesz az abszolút nyertesei a mozgósítási versenynek, vagyis e két formáció tudta leadni a legtöbb jelöltet. A futottak még kategóriában szerepel a Jobbik nagyjából 15 jelöltel valamint az LMP.

Ami viszont aggodalomra adhat okot, hogy a DK még egyetlen jelöltet sem jelentett be hivatalosan, vagyis mindezidáig egyetlen Demokratikus Koalíciós jelöltnek sem sikerült az elinduláshoz szükséges minimális mennyiségű ajánlást összegyűjteni.

Példaértékű azonban, hogy a facebook bejegyzések tanulsága szerint az MSZP politikusai és aktivistái elkezdtek segíteni azokban a körzetekben, ahol a DK állíthat a megállapodás értelmében jelölteket.MSZP aktivisták a VII. kerületben gyűjtenek a DK-s Oláh Lajosnak (fotó: facebook)


 

Azt gondolom ez a normális, ha a demokratikus pártok egymást segítve harcolnak az Orbán-rezsim ellen. Az erős segítse a gyengébbet. Az MSZP tehát megértette a felelősségét és segít ott, ahol teheti, mert a nagyobbnak több felelőssége van.

Remélem megmarad most már ez a hangulat az ellenzéki oldalon, mert már elég volt a demokratikus versenynek nevezett sárdobálásból.Az MSZP monori jelöltje segíti a DK ferencvárosi jelöltjének kampányát (fotó: facebook)

 


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük