Óriási bejelentést tett a Párbeszéd társelnöke: ritkán történik ilyen csoda választási kampányban


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

A Párbeszéd társelnöke fantasztikus hírt jelentett be.

Hat hónapos várandós Szabó Tímea, a Párbeszéd országgyűlési képviselője – tudta meg a Blikk.„Június közepén születik a tízéves Gergő mellé a kistestvér, így a szülési szabadság pont a nyári parlamenti szünetre esik majd”

– mesélte a lapnak maga az óbudai képviselőjelölt, aki hozzátette: ma már szerencsére egy nőnek nem kell választania a család és a munka között, a kettő összeegyeztethető, ebben nemcsak családja, de pártja is maximálisan támogatja.

Szabó Tímea az MSZP-Párbeszéd szövetség közös egyéni jelöltje az óbuda-békásmegyeri választókerületben, pártja társelnöke, valamint jelenleg. is országgyűlési képviselő.


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük