Óriási bejelentést tett a Párbeszéd társelnöke: ritkán történik ilyen csoda választási kampányban


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A Párbeszéd társelnöke fantasztikus hírt jelentett be.

Hat hónapos várandós Szabó Tímea, a Párbeszéd országgyűlési képviselője – tudta meg a Blikk.

„Június közepén születik a tízéves Gergő mellé a kistestvér, így a szülési szabadság pont a nyári parlamenti szünetre esik majd”

– mesélte a lapnak maga az óbudai képviselőjelölt, aki hozzátette: ma már szerencsére egy nőnek nem kell választania a család és a munka között, a kettő összeegyeztethető, ebben nemcsak családja, de pártja is maximálisan támogatja.

Szabó Tímea az MSZP-Párbeszéd szövetség közös egyéni jelöltje az óbuda-békásmegyeri választókerületben, pártja társelnöke, valamint jelenleg. is országgyűlési képviselő.


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük