Lendvai Ildikó sziporkázik, mint mindig – Vigyázat! Nagyon jó írás következik


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Lendvai Ildikó írásait nem lehet nem imádni. Zseniális éleslátás, sziporkázó humor minden mondata. Ez most sincs másképp…

Tegnap a Duna tévén ismét vetítették Jiri Menzel filmjét, a Hrabal-regényből készült Szigorúan ellenőrzött vonatokat. Változatlanul isteni. Felkapom a fejem a párbeszédre, amelyben a feltétlen Hitler-hívő parancsnok oktatja atyailag az ifjonc alkalmazottat: “-Meghódítjuk az egész világot! -De minek? -Hogy megvédjük a civilizációnkat! -Miért? -Mert a mi Führerünk így akarja.”
Nekünk persze nincs Führerünk, de azért ez a szöveg a civilizációnk megvédéséről, amely előírja az egész világgal való hadakozást, valahonnan ismerős.

Persze nemcsak én láttam ezt a filmet, Szerintem innen merítette az ihletet a putnoki polgármester is az alfele kidekorálásához. Itt Hubicska forgalmista díszíti ki a készséges távírász kisasszony fenekét az állomás hivatalos pecsétjeinek rástemplizésével. Ebből lesz a bonyodalom: a felháborodott mama körbemutogatja a pucér bűnjelet minden létező hatóságnak..A putnoki eseten is látszik, milyen veszélyes hatást tesz a magyar jellemre a mindenféle (multi)kulti. – írja Lendvai Ildikó legutóbbi facebook bejegyzésében.


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük