Lendvai Ildikó sziporkázik, mint mindig – Vigyázat! Nagyon jó írás következik


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Lendvai Ildikó írásait nem lehet nem imádni. Zseniális éleslátás, sziporkázó humor minden mondata. Ez most sincs másképp…

Tegnap a Duna tévén ismét vetítették Jiri Menzel filmjét, a Hrabal-regényből készült Szigorúan ellenőrzött vonatokat. Változatlanul isteni. Felkapom a fejem a párbeszédre, amelyben a feltétlen Hitler-hívő parancsnok oktatja atyailag az ifjonc alkalmazottat: “-Meghódítjuk az egész világot! -De minek? -Hogy megvédjük a civilizációnkat! -Miért? -Mert a mi Führerünk így akarja.”
Nekünk persze nincs Führerünk, de azért ez a szöveg a civilizációnk megvédéséről, amely előírja az egész világgal való hadakozást, valahonnan ismerős.

Persze nemcsak én láttam ezt a filmet, Szerintem innen merítette az ihletet a putnoki polgármester is az alfele kidekorálásához. Itt Hubicska forgalmista díszíti ki a készséges távírász kisasszony fenekét az állomás hivatalos pecsétjeinek rástemplizésével. Ebből lesz a bonyodalom: a felháborodott mama körbemutogatja a pucér bűnjelet minden létező hatóságnak..A putnoki eseten is látszik, milyen veszélyes hatást tesz a magyar jellemre a mindenféle (multi)kulti. – írja Lendvai Ildikó legutóbbi facebook bejegyzésében.


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük