Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Durvul a kampány… a Fideszes Győrffy mindenekfelett állónak hiszi magát…Győrffy Balázs, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara elnöke a minap azt mondta: hogy ha Karácsony Gergely és Gőgös Zoltán, szocialista agrárpolitikus összeállnak, “az egy Rákosi Mátyással ér fel”.

Gőgös most nyílt levélben válaszolt Győrffynek. Az MSZP-s veterán vitára hívja fideszes ellenfelét, de nem is ez a nyílt levél legizgalmasabb része, hanem az, amikor Győrffy állítólagos földbirtokossá válásáról ír… ugyebár nem zörög a haraszt…

Győrffy Balázs Nemzeti Agrárgazdasági Kamara elnök
Balázs!

Azért szólítalak így, mert nagyon régóta ismerjük egymást, és nem szeretem az álszent protokollt.
Te kedden, amikor hét elkeseredett gazdával közös sajtótájékoztatót tartottunk Karácsony Gergely miniszterelnök-jelölttel, kijöttél a bunkeredből, és sületlenségeket beszéltél.

Amit mondtál, az téged minősít, és nem minket.

Az érintett gazdák ugyanis minden lehetséges helyen jelezték, hogy egy fideszes képviselő hobbija miatt elveszik a legelőjüket és így földönfutóvá vállnak. Ez a gazemberség 25 családot tesz tönkre, takarmány bázis nélkül hagy 5000 birkát.

Ők a kamara tagjai, ezért először hozzátok fordultak segítségért, de támogatás helyett még érdemi választ sem kaptak.

Balázs!

Neked a gazdákat kellene védened, e helyett te a gazdáidat véded!

Biztosan megéri, hisz egy kistelepülési polgármesterből hirtelen te is földbirtokossá váltál. Elég furcsa, hogy én nem adhatok el néhány hektár földet a térség legnagyobb állattartójának, mert a kamara szerint ő felhalmozó, de te gond nélkül megvetethetted a sofőröddel egy külföldi földjeit, sőt állami földeket is vásároltál.

Miután a sofőr úr, a kocsmában elbeszélte, hogy az a föld nem is az övé, gyorsan a nevedre írattad. Ezután jó fideszesként gond nélkül kaptál 200 millió hitelt, de a fizetéseddel is jól sáfárkodsz, hiszen nettó 500 ezerből gond nélkül törlesztesz havi 2 milliót. Igazi mágus vagy….

Balázs!

Te és fideszes tettestársaid nem a gazdákért, hanem a biznisz folytatásáért harcoltok!

A kamara elnökeként te oroszlánként véded a gázszerelőből hirtelen hatalmas földek tulajdonosává lett Mészáros Lőrincet, és a lámpabizniszből ellopott pénzt földügyletekkel tisztára mosó Nemzet Vejét.

Igen! Ha módunk lesz rá minden bérleti szerződést felülvizsgálunk, a Nagyesztergár környékieket is, ahol nem átallottatok egy 400-as tehenészeti telepet felszámolni, csak azért, hogy a csődbe ment zirci haverotok földekhez jusson.

Az a baj Balázs, hogy órákig sorolhatnám azokat a szemét döntéseket, amit a gazdák ellen hoztatok, de ízelítőnek ennyi pont elég lesz.

Én az előzmények ellenére nyilvános vitára hívlak, hogy eldöntsük, ki is Rákosi politikai örököse: én, vagy te? (Azért hívlak téged vitára, mert a Fazekasnak a hatalom teljesen elvette az eszét, hisz már odáig jutott, hogy sült rovarok repkednek a lelki szemei előtt.)

Jelezzél vissza, hol és mikor legyen a nyilvános vita. Nekem mindegy.

Pápa 2018. február 22.

Gőgös Zoltán


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: