Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Van amiben élen járunk az unióban, és nem sajnos nincs mire büszkének lennünk, emiatt leginkább szégyenkezni lehet csak.

A szocialisták frakcióvezető-helyettese, Harangozó Tamás a következőket mondta a Hír TV reggeli műsorában:

„Lenne egy olyan ügyészség, főügyészség, amely kifejezetten a közpénzekkel való visszaélés ellen jönne létre. Mind országosan, mind megyei szinten lennének csápjai, szervezetei. Ha ilyen bűncselekmény gyanúja merül föl, akkor kizárólagos jogkörrel csak ez a kvázi elit csapat vehetne részt a nyomozásban, ők folytatnák le, és lenne fölötte egy olyan civil kontroll, ami a javaslat szerint egyébként a tudományos akadémia jogász civil szervezetekből és civilekből állna, mert ez egy nagyon markáns eszközrendszerrel rendelkező ügyészség lenne.”

Orbánék kormánya a második legkorruptabb az unióban – nekik a pénz az első

Az Orbán-kormány miatt Magyarország a második legkorruptabb állam az Európai Unióban, és ebben a felmérésben még nincs benne a vej-botrány.
Amíg ők büntetlenül, bűnszervezetben milliárdokat visznek haza, az összeomlás szélére jutott egészségügyben emberek halnak meg a sürgősségin, a rákbetegek között arat a halál, és azt a mai napig titkolják, hogy hányan halnak meg kórházi fertőzésekben.

Tavasszal a Fideszt leváltjuk, a bűnözőket bíróság elé állítjuk, a lopott pénzt visszavesszük és egészségügyre fordítjuk!

Harangozó Tamás
országgyűlési képviselő


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: