Orbán fő propagandistája durván beégett a HírTV-ben – szembesítették kommunista múltjával (kínos képsorok)


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Orbán fő propagandistája annyira beégett a HírTV-ben, hogy konyharuhával is alig lehetne megfogni.

A szegény ember Bayer Zsoltja elment a HírTV-be okoskodón kitrákotty.

Az arcába is mondták a tudást kitrákotty.

Akár ilyen versecskét is lehetne rittyenteni, mert nehezen lehetne magyarázatot adni máshogy arra, hogy Bencsik András a Fidesz ünnepelt publicistájával hogyan mosták fel a padlót a HírTV-ben.

Mint ismeretes, a Népszabadság bezáratása után a propagandista azzal érvelt, hogy “dehát a népszabi az állampárt propagandaszócsöve volt”. Erre a mondatra az arcába is kapta:

Bencsik Andrást emlékeztetik a múltjára

Bencsik Andrást emlékeztetik a múltjára – Coub – GIFs with sound by BalraMagyarErről a fideszes képmutatóról a következőt jegyzik ugyanis a krónikák:

“Bencsik András 1990 előtt a Somogyi Néplap (a Somogy megyei MSZMP Bizottság lapja), a Csepel Újság (a Csepel Művek lapja), a Népszava, az MSZOSZ lapja), a Népszabadság, az MSZMP központi lapja, majd ezt követően az Esti Hírlap újságírója volt.

Sokan kritizálták a Népszabadság 1986. október 17-i számába írt, “Érzelmi kötődés” című cikke miatt, melyben a Magyar-Szovjet Baráti Társaságról és a magyar fiatalok szovjetbarát ideológiai nevelésének fontosságáról ír.”

Ennyit arról, ki kit kommunistáz

 


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük