Akkorát alázott a Fideszre az MSZP, hogy a fal adta a másikat az Orbánistáknak


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Hiába a Szocikat úgy néz ki nem lehet megállítani.

Hiába a milliárdos kormánypropaganda és a Fidesz kiépült kampánygépezete, a változás szövetségét nem lehet megállítani.

Tóth Csaba az MSZP-Párbeszéd zuglói jelöltje gyűjtötte össze az országban elsőként a szükséges mennyiségű ajánlásokat, így az ország első képviselőjelöltje a zuglói Tóth Csaba.

Mindössze fél nap alatt a szükséges ajánlások többszörösét gyűjtötték a zuglói szocialisták. A minimális mennyiség 500 ajánlás, a hírek szerint ennek a többszörösét, több ezer aláírást vittek be a megfelelő szervekhez.
Karácsony Gergely kerületében tehát áll már a változás szövetségének jelöltje. A hírek szerint az MSZP rekordgyorsasággal kívánja bejelenteni a jelöltjeit, ezzel is újabb ütést mérve a narancsos hatalomra.

 


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük