Akkorát alázott a Fideszre az MSZP, hogy a fal adta a másikat az Orbánistáknak


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Hiába a Szocikat úgy néz ki nem lehet megállítani.

Hiába a milliárdos kormánypropaganda és a Fidesz kiépült kampánygépezete, a változás szövetségét nem lehet megállítani.

Tóth Csaba az MSZP-Párbeszéd zuglói jelöltje gyűjtötte össze az országban elsőként a szükséges mennyiségű ajánlásokat, így az ország első képviselőjelöltje a zuglói Tóth Csaba.

Mindössze fél nap alatt a szükséges ajánlások többszörösét gyűjtötték a zuglói szocialisták. A minimális mennyiség 500 ajánlás, a hírek szerint ennek a többszörösét, több ezer aláírást vittek be a megfelelő szervekhez.
Karácsony Gergely kerületében tehát áll már a változás szövetségének jelöltje. A hírek szerint az MSZP rekordgyorsasággal kívánja bejelenteni a jelöltjeit, ezzel is újabb ütést mérve a narancsos hatalomra.

 


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük