Lendvai Ildikó értékelte Orbán évértékelőjét – na ha valamit ezt érdemes lesz elolvasni!


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Nemrég fejezte be a miniszterelnök az évértékelő beszédét a Budai Vigadóban. Tényleg nagyon vidám volt.

Attól pl. nagyon fellelkesedtem, hogy most már tuti: felépítjük a kerítést a nyugati határon is. Nem kell sokat kínlódni a nyomvonal kijelölésével, a helye még megvan.

Kiderült t.i., hogy “a veszély most Nyugatról fenyeget”, a déli határt már megvédtük a kerítéssel. A veszély nemcsak szellemi természetű, hanem nagyon is konkrét, mert közben a Nyugat iszlamizálódott, bevándorló országok alakultak ki, “Nyugat-Európa és Közép-Európa fejlődése elkanyarodott”

Nem tudom, nem jönnénk-e ki olcsóbban, ha egyből az egész országot körbekerítenénk: “Körben áll egy országka, Lássuk, ki lesz a párja”.

Előre megmondom, senki, mert páratlanok vagyunk. A beszédben pl. elhangzott, hogy “a magyarokat a szerénység jellemzi”. Ennek jegyében rögtön el is hangzott a beszámoló a hihetetlen sikerekről, és a köszönetmondás mindezekért Matolcsynak, Vargának, Fazekas Sándornak, Balognak.

A többi miniszter foga azonnal vacogni kezdett, de ez nem hallatszott tisztán a TV-közvetítésben. Szintén a szerénységet illusztrálandó, kiderült, hogy mi buktattuk meg Schulzot, Renzit, Milanovicsot és az osztrák kancellárt is (“belénk tört a foguk”), sőt az ENSZ-t is mi hoztuk létre, de benne sajnos csalódnunk kellett: “Nem azért hoztuk létre az Egyesült Nemzetek Szövetségét, hogy szembeforduljon velünk”.

Az nem lepett meg, hogy mi védjük meg a kereszténységet (úgy emlékszem, már a tavalyi beszédben is megvédtük), de most még nehezebb lesz, mert a miniszterelnök szerint a négerek nagyon szaporodnak. És ráadásul a többségük szintén muszlim.Már az eddigi migránsok is megérték a pénzüket, de most jönnek ezek is, nemcsak muszlimok, de még feketék is, Jesszus! Megjegyzem, én is sok suvickos képűt láttam Párizsban meg Londonban, tényleg kell az a nyugati keríté

Szerencsére az ellenzéki pártok reménytelen lúzerek, csak gyűlölködnek, pedig az csúnya dolog, fáj is ez a miniszterelnöknek. Pláne kár a Jobbikért, az “egy szebb napokat is megért nemzeti párt”. (Tényleg szépek is voltak azok az egykori napok, gárdamellényben.)

A kamera szívesen pásztázott a hallgatóság lelkes arcai között. Érdekes, Tiborczot valahogy nem láttam. Tudja valaki véletlenül, hol van?


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük