A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  
Nemrég fejezte be a miniszterelnök az évértékelő beszédét a Budai Vigadóban. Tényleg nagyon vidám volt.

Attól pl. nagyon fellelkesedtem, hogy most már tuti: felépítjük a kerítést a nyugati határon is. Nem kell sokat kínlódni a nyomvonal kijelölésével, a helye még megvan.

Kiderült t.i., hogy “a veszély most Nyugatról fenyeget”, a déli határt már megvédtük a kerítéssel. A veszély nemcsak szellemi természetű, hanem nagyon is konkrét, mert közben a Nyugat iszlamizálódott, bevándorló országok alakultak ki, “Nyugat-Európa és Közép-Európa fejlődése elkanyarodott”


Kövess minket facebookon is


Nem tudom, nem jönnénk-e ki olcsóbban, ha egyből az egész országot körbekerítenénk: “Körben áll egy országka, Lássuk, ki lesz a párja”.

Előre megmondom, senki, mert páratlanok vagyunk. A beszédben pl. elhangzott, hogy “a magyarokat a szerénység jellemzi”. Ennek jegyében rögtön el is hangzott a beszámoló a hihetetlen sikerekről, és a köszönetmondás mindezekért Matolcsynak, Vargának, Fazekas Sándornak, Balognak.

A többi miniszter foga azonnal vacogni kezdett, de ez nem hallatszott tisztán a TV-közvetítésben. Szintén a szerénységet illusztrálandó, kiderült, hogy mi buktattuk meg Schulzot, Renzit, Milanovicsot és az osztrák kancellárt is (“belénk tört a foguk”), sőt az ENSZ-t is mi hoztuk létre, de benne sajnos csalódnunk kellett: “Nem azért hoztuk létre az Egyesült Nemzetek Szövetségét, hogy szembeforduljon velünk”.

Az nem lepett meg, hogy mi védjük meg a kereszténységet (úgy emlékszem, már a tavalyi beszédben is megvédtük), de most még nehezebb lesz, mert a miniszterelnök szerint a négerek nagyon szaporodnak. És ráadásul a többségük szintén muszlim.

Már az eddigi migránsok is megérték a pénzüket, de most jönnek ezek is, nemcsak muszlimok, de még feketék is, Jesszus! Megjegyzem, én is sok suvickos képűt láttam Párizsban meg Londonban, tényleg kell az a nyugati keríté


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.


Szerencsére az ellenzéki pártok reménytelen lúzerek, csak gyűlölködnek, pedig az csúnya dolog, fáj is ez a miniszterelnöknek. Pláne kár a Jobbikért, az “egy szebb napokat is megért nemzeti párt”. (Tényleg szépek is voltak azok az egykori napok, gárdamellényben.)

A kamera szívesen pásztázott a hallgatóság lelkes arcai között. Érdekes, Tiborczot valahogy nem láttam. Tudja valaki véletlenül, hol van?A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here