Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Nemrég fejezte be a miniszterelnök az évértékelő beszédét a Budai Vigadóban. Tényleg nagyon vidám volt.

Attól pl. nagyon fellelkesedtem, hogy most már tuti: felépítjük a kerítést a nyugati határon is. Nem kell sokat kínlódni a nyomvonal kijelölésével, a helye még megvan.

Kiderült t.i., hogy “a veszély most Nyugatról fenyeget”, a déli határt már megvédtük a kerítéssel. A veszély nemcsak szellemi természetű, hanem nagyon is konkrét, mert közben a Nyugat iszlamizálódott, bevándorló országok alakultak ki, “Nyugat-Európa és Közép-Európa fejlődése elkanyarodott”

Nem tudom, nem jönnénk-e ki olcsóbban, ha egyből az egész országot körbekerítenénk: “Körben áll egy országka, Lássuk, ki lesz a párja”.

Előre megmondom, senki, mert páratlanok vagyunk. A beszédben pl. elhangzott, hogy “a magyarokat a szerénység jellemzi”. Ennek jegyében rögtön el is hangzott a beszámoló a hihetetlen sikerekről, és a köszönetmondás mindezekért Matolcsynak, Vargának, Fazekas Sándornak, Balognak.

A többi miniszter foga azonnal vacogni kezdett, de ez nem hallatszott tisztán a TV-közvetítésben. Szintén a szerénységet illusztrálandó, kiderült, hogy mi buktattuk meg Schulzot, Renzit, Milanovicsot és az osztrák kancellárt is (“belénk tört a foguk”), sőt az ENSZ-t is mi hoztuk létre, de benne sajnos csalódnunk kellett: “Nem azért hoztuk létre az Egyesült Nemzetek Szövetségét, hogy szembeforduljon velünk”.

Az nem lepett meg, hogy mi védjük meg a kereszténységet (úgy emlékszem, már a tavalyi beszédben is megvédtük), de most még nehezebb lesz, mert a miniszterelnök szerint a négerek nagyon szaporodnak. És ráadásul a többségük szintén muszlim.

Már az eddigi migránsok is megérték a pénzüket, de most jönnek ezek is, nemcsak muszlimok, de még feketék is, Jesszus! Megjegyzem, én is sok suvickos képűt láttam Párizsban meg Londonban, tényleg kell az a nyugati keríté

Szerencsére az ellenzéki pártok reménytelen lúzerek, csak gyűlölködnek, pedig az csúnya dolog, fáj is ez a miniszterelnöknek. Pláne kár a Jobbikért, az “egy szebb napokat is megért nemzeti párt”. (Tényleg szépek is voltak azok az egykori napok, gárdamellényben.)

A kamera szívesen pásztázott a hallgatóság lelkes arcai között. Érdekes, Tiborczot valahogy nem láttam. Tudja valaki véletlenül, hol van?


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: