Lecsapott a hatalom – fájó ponton rontottak rá az ellenzékre, ebből nagy baj lehet


forrás: Civilhetes
forrás: Civilhetes
Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Régóta nem titok, hogy aljas módszerekkel játszik a kormánypárt. Ma megérezhette az ellenzék, mit is jelent ez.

Korábban több portál, sőt mi is beszámoltunk róla, hogy kormányközeli erők bértrollokat képeznek annak érdekében, hogy az ellenzéki facebook csoportokat megszállják.Ennek lett áldozata most a legnagyobb baloldali facebook csoport az RTL Klub híradó, ami mintegy 70 ezer embert tömörít a legnagyobb internetes közösségi portálon. Nem titok, hogy a jobboldal célja, hogy az utolsó még demokratikus vélemény-nyilvánítási terepen, vagyis az interneten is áterőltessek azt a véleménydiktatúrát, amelyet a TV a rádió és a megyei lapok megszállásával elértek.

Néhány óra alatt a kormányközeli aktivisták több száz Fidesz-t pártoló, ellenzéket gyalázó üzenetet helyeztek el a csoportban, gyakorlatilag megbénítva a kommunikációt a csoport tagjai között, meggátolva az értelmes politikai párbeszéd lehetőségét.

Úgy tűnik 2018-ban, már az interneten is támad a jobboldal, az utolsó terepen, amely még szabad volt eddig az ellenzék számára. Ebből komoly baj lehet.


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük