Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeknek semmi sem szent? Miért nem hagyják nyugodtan békében?

Mint ahogyan arról a Sztárklikk is beszámolt, a Fidesz és a teljes jobboldal olyan mélyen mászott bele annak az erkölcsi pöcegödörnek a mélyére, amelyre nincs és nem is lehet bocsánat.

Érthetetlennek tűnik, miért épp most állt elő egy terhelt múltú férfi azzal, hogy szatyorban vitte a milliókat Botka László mostani szegedi és a már elhunyt Toller László volt pécsi polgármesternek. Az egész egy kormánybarát szegedi lapból indult ki, majd természetesen Origótól kezdve a Lokálon át az Echo Tv-ig mindenki átvette.

Egy F. Attila nevű férfi most azzal állt elő, hogy a szocialista Botka és Toller 250 millió forintot kértek tőle zsebbe, hogy összejöjjön egy ingatlanügylet. A pécsi ingatlant aztán megszerezték, de  állítólag nem lett belőle fejlesztés. F. állítja, egyszer 50 milliót ő vitt el nejlonszatyorban az Országház melletti Biarritz étterembe.

F. Attila egy áfacsalásos ügy elsőrendű vádlottja, mindezt a bíróságon mondta el csütörtökön. Érdekes módon több kormányközeli médium a helyszínen várta, hogy rögzíthesse a férfi  vallomását.

Botka azonnal hazugságot kiáltott és feljelentést ígért, Toller azonban 2010-ben meghalt, ő így nem reagálhatott a támadásra.

Sok kérdés felmerül a zavaros ügyben: miért most jött elő F. egy 14 éves történettel, mi köze van az áfaügyének a pécsi ingatlanbizniszhez, hogy jön Botka egy pécsi ügyhöz. Toller sofőrjét is hiába mártotta be F., Toller 2006-os balesetében ő is elhunyt. Ezzel nincs vége, ugyanis a vesztegetési ügy azóta már simán elévült, így vádemelés nem lehet belőle, csak hangzatos propagandacikkek. – számol be róla a Sztárklikk.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: