Érthetetlenül állunk azelőtt, hogy melyik ótvaros fideszes adhatta ki a parancsot arra, hogy bemocskolják a baloldal legendás politikusának elmékét


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Ezeknek semmi sem szent? Miért nem hagyják nyugodtan békében?

Mint ahogyan arról a Sztárklikk is beszámolt, a Fidesz és a teljes jobboldal olyan mélyen mászott bele annak az erkölcsi pöcegödörnek a mélyére, amelyre nincs és nem is lehet bocsánat.Érthetetlennek tűnik, miért épp most állt elő egy terhelt múltú férfi azzal, hogy szatyorban vitte a milliókat Botka László mostani szegedi és a már elhunyt Toller László volt pécsi polgármesternek. Az egész egy kormánybarát szegedi lapból indult ki, majd természetesen Origótól kezdve a Lokálon át az Echo Tv-ig mindenki átvette.

Egy F. Attila nevű férfi most azzal állt elő, hogy a szocialista Botka és Toller 250 millió forintot kértek tőle zsebbe, hogy összejöjjön egy ingatlanügylet. A pécsi ingatlant aztán megszerezték, de  állítólag nem lett belőle fejlesztés. F. állítja, egyszer 50 milliót ő vitt el nejlonszatyorban az Országház melletti Biarritz étterembe.

F. Attila egy áfacsalásos ügy elsőrendű vádlottja, mindezt a bíróságon mondta el csütörtökön. Érdekes módon több kormányközeli médium a helyszínen várta, hogy rögzíthesse a férfi  vallomását.

Botka azonnal hazugságot kiáltott és feljelentést ígért, Toller azonban 2010-ben meghalt, ő így nem reagálhatott a támadásra.

Sok kérdés felmerül a zavaros ügyben: miért most jött elő F. egy 14 éves történettel, mi köze van az áfaügyének a pécsi ingatlanbizniszhez, hogy jön Botka egy pécsi ügyhöz. Toller sofőrjét is hiába mártotta be F., Toller 2006-os balesetében ő is elhunyt. Ezzel nincs vége, ugyanis a vesztegetési ügy azóta már simán elévült, így vádemelés nem lehet belőle, csak hangzatos propagandacikkek. – számol be róla a Sztárklikk.

Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük