Érthetetlenül állunk azelőtt, hogy melyik ótvaros fideszes adhatta ki a parancsot arra, hogy bemocskolják a baloldal legendás politikusának elmékét


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Ezeknek semmi sem szent? Miért nem hagyják nyugodtan békében?

Mint ahogyan arról a Sztárklikk is beszámolt, a Fidesz és a teljes jobboldal olyan mélyen mászott bele annak az erkölcsi pöcegödörnek a mélyére, amelyre nincs és nem is lehet bocsánat.

Érthetetlennek tűnik, miért épp most állt elő egy terhelt múltú férfi azzal, hogy szatyorban vitte a milliókat Botka László mostani szegedi és a már elhunyt Toller László volt pécsi polgármesternek. Az egész egy kormánybarát szegedi lapból indult ki, majd természetesen Origótól kezdve a Lokálon át az Echo Tv-ig mindenki átvette.

Egy F. Attila nevű férfi most azzal állt elő, hogy a szocialista Botka és Toller 250 millió forintot kértek tőle zsebbe, hogy összejöjjön egy ingatlanügylet. A pécsi ingatlant aztán megszerezték, de  állítólag nem lett belőle fejlesztés. F. állítja, egyszer 50 milliót ő vitt el nejlonszatyorban az Országház melletti Biarritz étterembe.

F. Attila egy áfacsalásos ügy elsőrendű vádlottja, mindezt a bíróságon mondta el csütörtökön. Érdekes módon több kormányközeli médium a helyszínen várta, hogy rögzíthesse a férfi  vallomását.

Botka azonnal hazugságot kiáltott és feljelentést ígért, Toller azonban 2010-ben meghalt, ő így nem reagálhatott a támadásra.Sok kérdés felmerül a zavaros ügyben: miért most jött elő F. egy 14 éves történettel, mi köze van az áfaügyének a pécsi ingatlanbizniszhez, hogy jön Botka egy pécsi ügyhöz. Toller sofőrjét is hiába mártotta be F., Toller 2006-os balesetében ő is elhunyt. Ezzel nincs vége, ugyanis a vesztegetési ügy azóta már simán elévült, így vádemelés nem lehet belőle, csak hangzatos propagandacikkek. – számol be róla a Sztárklikk.


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük