Több százezren háborodtak fel Tarlós István időseket gyalázó útszéli mondatai miatt – ilyen durván még nem álltak bele az idős emberekbe


A Fővárosi Közgyűlés ülése
A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

A Fidesz senkit nem tisztel csak a hatalmat, azonban minden határon túlmegy az, ahogyan Tarlós István a Fidesz főpolgármestere megnyilatkozott az idős emberekről.

Értjük mi azt, hogy a Fidesznek fáj, hogy annak idején az MSZP és Horn Gyula ingyenessé tette a tömegközlekedést a 65 éven felülieknek és értjük azt is, hogy Tarlós tehetetlen a kormányzattal és Orbán Viktorral szemben, aki egyéb iránt gyűlöli a fővárost, de ez nem indok az effajta kirohanásokra.

A főváros soha nem állt a Fidesz mögött, még akkor sem, amikor a legjobban ment a szekér. “Szegény szerencsétlen vidéki” Orbán Viktort sosem fogadta be ez a város igazán – sőt mi több 2002-ben a főváros buktatta meg a Fideszt.

Emiatt nem kap most a fideszes Tarlós megfelelő forrásokat sem a metrófelújításhoz, sem új buszokra, sem azokra  a feladatokra amit a fővárosi önkormányzatnak végeznie kellene. Tarlós pedig tehetségtelenségében és tehetetlenségében őrjöng, csapkod, de ahelyett, hogy szembemenne kenyéradó gazdájával Orbán Viktorral, inkább az idős emberekkel kezdett el keménykedni:

“A 65 éven felüliek díjmentessége kapcsán elmondta, a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) kimutatása szerint ez 350 ezer embert érint, és “a fedezetlen mentesség” vesztesége 8 milliárd 71 millió forint a fővárosban.”

Vagyis Tarlós szerint az idős emberek semmi mást nem tesznek, mint veszteséget termelnek. Ez a kijelentés különösen pofátlan arra tekintettel, hogy a nyugdíjasok akik nem csak felépítették ezt a várost, de befizetéseikkel mondhatjuk, hogy a Tarlós féléket egy életre kifizették.

Senki nem engedheti meg magának, hogy egy átdolgozott élet után számon kérje az időseket és “potenciális veszteségként” mutassa őket ki bármilyen statisztikában.

Szánalom és gyalázat.


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük