Szétröhögtük magunkat: a csepeli Bangóné Borbély Ildikóé az MSZP legütősebb kampánykiadványa


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

És igen kedves hölgyeim és uraim elindult a választásiART vagyis minden párt kampánystábjánál dübörögnek a fogaskerekek, hogy a legelvetemültebb, legkreatívabb vagy legviccesebb kampánykiadvánnyal rukkoljanak elő.

Aki érdeklődik a politika iránt azok bőven csemegézhettek az elmúlt években meglepő, vagy hajmeresztő ötletekkel, mint a Schmuck szappan vagy éppen a Kétfarkúak választási plakátjai.

Vannak ötletek, amelyek inkább cikiség számba mennek, azonban az MSZP most inkább egy igen kreatív poént eszelt ki, mellyel komoly ütést mérhetnek a Fidesz agytrösztjére, Németh Szilárdra a birkózóbajnokra.Az MSZP csapata megalkotta tehát minden idők legjobb kampányújság címlapját melyhez társította az MSZP egyik legnépszerűbb politikusát aki remélhetőleg kiüti a nyeregből a magyar politika talán legirritálóbb alakját:


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük