Szétröhögtük magunkat: a csepeli Bangóné Borbély Ildikóé az MSZP legütősebb kampánykiadványa


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

És igen kedves hölgyeim és uraim elindult a választásiART vagyis minden párt kampánystábjánál dübörögnek a fogaskerekek, hogy a legelvetemültebb, legkreatívabb vagy legviccesebb kampánykiadvánnyal rukkoljanak elő.

Aki érdeklődik a politika iránt azok bőven csemegézhettek az elmúlt években meglepő, vagy hajmeresztő ötletekkel, mint a Schmuck szappan vagy éppen a Kétfarkúak választási plakátjai.Vannak ötletek, amelyek inkább cikiség számba mennek, azonban az MSZP most inkább egy igen kreatív poént eszelt ki, mellyel komoly ütést mérhetnek a Fidesz agytrösztjére, Németh Szilárdra a birkózóbajnokra.

Az MSZP csapata megalkotta tehát minden idők legjobb kampányújság címlapját melyhez társította az MSZP egyik legnépszerűbb politikusát aki remélhetőleg kiüti a nyeregből a magyar politika talán legirritálóbb alakját:


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük