Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A HírHugó számolt be róla elsőnek, hogy Bayer Zsolt hogyan kapott dührohamot az EchoTV-ben és szólított fel arra, hogy le kell verni Göncz Árpád tábláját. Ezt az esetet nem hagyta szó nélkül Lendvai és tette helyre a dühöngő Bayert.

A fővárosi közgyűlés angyalföldi javaslatra két éve közel egyhangúan úgy döntött, hogy az Árpád-híd környéki, eddig névtelen városrészt Göncz Árpád Városközpontnak nevezi. Bayer Zsolt kissé megkésett dührohamában az Echo TV Sajtóklubjában arra szólította fel híveit, hogy ez esetben verjék majd le a táblát a metrómegállóról és környékéről.

(Beszélgető partnere: Huth Gergely csak bojkottra szólított fel. Gondolom, ez úgy megy, hogy az Árpád híd előtt egy megállóval a népek kollektíve leszállnak a metróról, tüntetőleg behunyt szemmel gyalogolnak két megállót, majd visszaszállnak a városközpontot követő állomáson.)

Vártam a főpolgármester reakcióját: kikéri magának a testület fenyegetését, jelzi, hogy ezt nem hagynák a közterületfenntartók, rendőrök, (Gulyás Mártont tábla-ügyben ennél kevesebbért szokták elvinni), mond valamit Göncz Árpádról, akivel mellesleg egy pártban kezdték. De nem.

Orbán barátja és kitüntetett védence nagyobb hatalom nála. Meghunyászkodott, és csak annyit üzent, hogy majd újra megfontolás tárgyává teszik a dolgot. Érdekes módon a BKK honlapjáról el is tűnt az a terv, amin még a Göncz Árpád név szerepelt.

“Szép magyar vitézek, aranyos leventék”, korunk hősei, igazán méltányolom ezt a férfias kiállást. Harrach Péter fia,Tamás, a 13. kerület kormánypárti képviselőjelöltje, magában folytatta is a Toldit: (“Bárcsak én is, én is, köztetek lehetnék”), és sietve felcsatlakozott. Szerinte a baloldal a szokott hazaáruló hajlamával most a honfoglaló Árpád vezér emlékét akarja eltörölni. Tényleg, azon kapom magam rajta, hogy már Töhötömre is kezdek pikkelni..

Most várom, hogy a Göncölszekeret is le kell-e verni. Elvégre szokták is ígérni, hogy a csillagot is lehoznák nekünk az égről.

Forrás: HírHugó


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: