Elkészült az év fotója, ami egy az egyben bebizonyítja, hogy Orbán Viktor milyen egy senkiházi ember is valójában – több ezren osztották meg pár óra alatt


during the UEFA EURO 2016 Group F match between Austria and Hungary at Stade Matmut Atlantique on June 14, 2016 in Bordeaux, France.
Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

A tehetség meg a jellem bizony nem járnak kéz a kézben ezt tudjuk, de  hogy Orbán esetében melyikről lehet egyáltalán beszélni az kétséges.

A mese úgy kezdődik, hogy a mi dicső Orbánunk valójában se nem tehetséges de annál inkább jellemtelen ember. Mert persze, megcsinálta a kétharmadot, de valljuk be őszintén ez inkább a Fidesz mögött lévő agytröszt, sem pedig a bordalokat éneklő, választások után Ausztriában üdülő Orbán érdeme.Megszületett az elmúlt 8 év legdrámaibb fényképmontázsa, amely tökéletesen rávilágít arra, hogy mi is pontosan a különbség a baloldal és a jobboldal között.

Mert sokan szeretik azt a mesét, hogy a kettő egy és ugyanaz. Erre cáfolt rá Karácsony Gergely az MSZP kongresszusán:

Amíg az egyik elvárja, hogy csókolgassák a kezét, addig a másik teljesen természetesnek veszi, hogy térdet hajt, ha vele közös fényképet szeretne egy alacsonyabb HÖLGY.

Ez kérem szépen emberi minőség kérdése.
NA ezt a cikket érdemes megosztani, hátha a jobboldal is emberséget tanul


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük