Elkészült az év fotója, ami egy az egyben bebizonyítja, hogy Orbán Viktor milyen egy senkiházi ember is valójában – több ezren osztották meg pár óra alatt


during the UEFA EURO 2016 Group F match between Austria and Hungary at Stade Matmut Atlantique on June 14, 2016 in Bordeaux, France.
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A tehetség meg a jellem bizony nem járnak kéz a kézben ezt tudjuk, de  hogy Orbán esetében melyikről lehet egyáltalán beszélni az kétséges.

A mese úgy kezdődik, hogy a mi dicső Orbánunk valójában se nem tehetséges de annál inkább jellemtelen ember. Mert persze, megcsinálta a kétharmadot, de valljuk be őszintén ez inkább a Fidesz mögött lévő agytröszt, sem pedig a bordalokat éneklő, választások után Ausztriában üdülő Orbán érdeme.

Megszületett az elmúlt 8 év legdrámaibb fényképmontázsa, amely tökéletesen rávilágít arra, hogy mi is pontosan a különbség a baloldal és a jobboldal között.

Mert sokan szeretik azt a mesét, hogy a kettő egy és ugyanaz. Erre cáfolt rá Karácsony Gergely az MSZP kongresszusán:

Amíg az egyik elvárja, hogy csókolgassák a kezét, addig a másik teljesen természetesnek veszi, hogy térdet hajt, ha vele közös fényképet szeretne egy alacsonyabb HÖLGY.Ez kérem szépen emberi minőség kérdése.

NA ezt a cikket érdemes megosztani, hátha a jobboldal is emberséget tanul


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük