Nem akárki üzent az MSZP-nek a kongresszusra időzítve – felbolydult a demokrata tábor


forrás: facebook
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A Magyar Szocialista Párt ma tartotta kongresszusát, ahol sok minden egyébb mellett hivatalosan is eldőlt, hogy Karácsony Gergely az MSZP és most már a Párbeszéd miniszterelnök jelöltje.

A heroikus hangulatú zsúfolásig megtelt Budapesti Kongresszusi Központban ülésezett ma az MSZP.  Nem csak a párt választási listáját fogadta el a párt küldöttsége, hanem döntött a formáról is, amely keretében az MSZP és a Párbeszéd közös listát állítva mérettetik meg magukat a választásokon.

A Liberális párt Bősz Anettet delegálta az MSZP-P lista 15. helyére, így lezárult a napokban kinyitott vita is, vagyis az MLP is része lett a megállapodásnak.

Ami viszont megadta a pikantériáját a rendezvénynek az Jeremy Corbyn a brit Munkáspárt elnökének videóüzenete, melyben kifejezte, hogy a Szocialista Párt az a magyarországi politikai erő, mely számíthat a nemzetközi baloldal támogatására és amely a legtöbbet megteszi annak érdekében, hogy az ország megszabaduljon Orbán Viktor korrupt rendszerétől.

A Labour elnöke mellett a kongresszus vendége volt Sergei Stanishev az Európai Szocialisták Pártjának elnöke, Bulgária miniszterelnöke.

Mint Stanishev fogalmazott: “Az MSZP bizonyította, hogy kész mindent megtenni Orbán rendszerének leváltása érdekben és motorja a demokratikus erők együttműködésnek. Nincs egyedül az MSZP, Európa mögötte áll”


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük