Nem akárki üzent az MSZP-nek a kongresszusra időzítve – felbolydult a demokrata tábor


forrás: facebook
A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

A Magyar Szocialista Párt ma tartotta kongresszusát, ahol sok minden egyébb mellett hivatalosan is eldőlt, hogy Karácsony Gergely az MSZP és most már a Párbeszéd miniszterelnök jelöltje.

A heroikus hangulatú zsúfolásig megtelt Budapesti Kongresszusi Központban ülésezett ma az MSZP.  Nem csak a párt választási listáját fogadta el a párt küldöttsége, hanem döntött a formáról is, amely keretében az MSZP és a Párbeszéd közös listát állítva mérettetik meg magukat a választásokon.

A Liberális párt Bősz Anettet delegálta az MSZP-P lista 15. helyére, így lezárult a napokban kinyitott vita is, vagyis az MLP is része lett a megállapodásnak.

Ami viszont megadta a pikantériáját a rendezvénynek az Jeremy Corbyn a brit Munkáspárt elnökének videóüzenete, melyben kifejezte, hogy a Szocialista Párt az a magyarországi politikai erő, mely számíthat a nemzetközi baloldal támogatására és amely a legtöbbet megteszi annak érdekében, hogy az ország megszabaduljon Orbán Viktor korrupt rendszerétől.

A Labour elnöke mellett a kongresszus vendége volt Sergei Stanishev az Európai Szocialisták Pártjának elnöke, Bulgária miniszterelnöke.

Mint Stanishev fogalmazott: “Az MSZP bizonyította, hogy kész mindent megtenni Orbán rendszerének leváltása érdekben és motorja a demokratikus erők együttműködésnek. Nincs egyedül az MSZP, Európa mögötte áll”


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük