Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Juhász Péter természetesen tagad mindent.

Tettlegesen bántalmazta és napokra egy lakásba zárta egykori élettársát, három nagyobb gyermeke édesanyját Juhász Péter, az Együtt elnöke – írja a Bors, egy II.-III. kerületi bíróságon lévő peranyagra hivatkozva.

A portál azt írja, Juhászék kapcsolata végérvényesen megromlott, ezt az Együtt elnöke Facebook-oldalán is bejelentette, ezért elköltözött három gyerekétől és azok édesanyjától.

A Bors a bíróságra becsatolt iratok alapján arról ír, mikor 2016 karácsonyakor hazalátogatott Juhász volt élettársa a három gyerekkel, az Együtt politikusa napokra bezárta volt élettársát a lakásba, nyugtatókkal begyógyszerezte, és megverte, mikor nem tudott elszámolni az idejével.

Juhász Péter Facebook oldalán reagált a vádakra, mint írja: egy szó sem igaz abból, hogy megverte volna volt élettársát.

A valóság az, hogy volt élettársam a gyerekeim elhelyezésével és láthatásával kapcsolatban pert indított ellenem, próbál elidegeníteni a gyerekeimtől. Nem vagyok bántalmazó, nem igazak a lejárató cikkben felhozott állítások. Egy személyes jogvitából csinálnak most politikai célú lejáratást ellenem, és vádolnak közben hazugságokkal – áll a posztban.

Az Együtt elnöke azt írja, volt élettársa ügyvédeivel való első találkozás alkalmával „baráti tanácsot” kapott, hogy jó lenne, ha minél hamarabb lemondani a gyerekeiről. Arról ír, jelezték neki, hogy kiszivároghatnak mindenféle információk.

Juhász, mint eddig többször is, most is pert indít a rágalmak miatt.

atv.hu


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: