Lenyugtatózta és bántalmazta gyermekei anyját Juhász Péter az Együtt elnöke? – elképesztő történettel állt elő a kormányközeli Bors


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Juhász Péter természetesen tagad mindent.

Tettlegesen bántalmazta és napokra egy lakásba zárta egykori élettársát, három nagyobb gyermeke édesanyját Juhász Péter, az Együtt elnöke – írja a Bors, egy II.-III. kerületi bíróságon lévő peranyagra hivatkozva.

A portál azt írja, Juhászék kapcsolata végérvényesen megromlott, ezt az Együtt elnöke Facebook-oldalán is bejelentette, ezért elköltözött három gyerekétől és azok édesanyjától.

A Bors a bíróságra becsatolt iratok alapján arról ír, mikor 2016 karácsonyakor hazalátogatott Juhász volt élettársa a három gyerekkel, az Együtt politikusa napokra bezárta volt élettársát a lakásba, nyugtatókkal begyógyszerezte, és megverte, mikor nem tudott elszámolni az idejével.

Juhász Péter Facebook oldalán reagált a vádakra, mint írja: egy szó sem igaz abból, hogy megverte volna volt élettársát.

A valóság az, hogy volt élettársam a gyerekeim elhelyezésével és láthatásával kapcsolatban pert indított ellenem, próbál elidegeníteni a gyerekeimtől. Nem vagyok bántalmazó, nem igazak a lejárató cikkben felhozott állítások. Egy személyes jogvitából csinálnak most politikai célú lejáratást ellenem, és vádolnak közben hazugságokkal – áll a posztban.Az Együtt elnöke azt írja, volt élettársa ügyvédeivel való első találkozás alkalmával „baráti tanácsot” kapott, hogy jó lenne, ha minél hamarabb lemondani a gyerekeiről. Arról ír, jelezték neki, hogy kiszivároghatnak mindenféle információk.

Juhász, mint eddig többször is, most is pert indít a rágalmak miatt.

atv.hu


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük