Lenyugtatózta és bántalmazta gyermekei anyját Juhász Péter az Együtt elnöke? – elképesztő történettel állt elő a kormányközeli Bors


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Juhász Péter természetesen tagad mindent.

Tettlegesen bántalmazta és napokra egy lakásba zárta egykori élettársát, három nagyobb gyermeke édesanyját Juhász Péter, az Együtt elnöke – írja a Bors, egy II.-III. kerületi bíróságon lévő peranyagra hivatkozva.A portál azt írja, Juhászék kapcsolata végérvényesen megromlott, ezt az Együtt elnöke Facebook-oldalán is bejelentette, ezért elköltözött három gyerekétől és azok édesanyjától.

A Bors a bíróságra becsatolt iratok alapján arról ír, mikor 2016 karácsonyakor hazalátogatott Juhász volt élettársa a három gyerekkel, az Együtt politikusa napokra bezárta volt élettársát a lakásba, nyugtatókkal begyógyszerezte, és megverte, mikor nem tudott elszámolni az idejével.

Juhász Péter Facebook oldalán reagált a vádakra, mint írja: egy szó sem igaz abból, hogy megverte volna volt élettársát.

A valóság az, hogy volt élettársam a gyerekeim elhelyezésével és láthatásával kapcsolatban pert indított ellenem, próbál elidegeníteni a gyerekeimtől. Nem vagyok bántalmazó, nem igazak a lejárató cikkben felhozott állítások. Egy személyes jogvitából csinálnak most politikai célú lejáratást ellenem, és vádolnak közben hazugságokkal – áll a posztban.

Az Együtt elnöke azt írja, volt élettársa ügyvédeivel való első találkozás alkalmával „baráti tanácsot” kapott, hogy jó lenne, ha minél hamarabb lemondani a gyerekeiről. Arról ír, jelezték neki, hogy kiszivároghatnak mindenféle információk.
Juhász, mint eddig többször is, most is pert indít a rágalmak miatt.

atv.huTégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük