Török Zsolt az MSZP-Párbeszéd képviselőjelöltje néhány sorával felrobbantotta az internetet – újabb elképesztő Fideszes aljasságra világítva rá


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Török Zsolt az MSZP-Párbeszéd országgyűlési képviselőjelöltje, az MSZP korábbi szóvivője sosem szerette, sosem tűrte az igazságtalanságot és ennek mindig, ahogyan most is hangot adott.

Török Zsolt  írja a közösségi oldalán:

Az MSZP kormányok idején a közmunkások nettó bére meghaladta a 60 ezer forintot, míg a Fidesz uralkodása idején ez 54.000-Ft-ra csökkent. És akkor még nem is néztük az inflációt, amely alapján az elmúlt 8 évben még további értékvesztésen ment át a közmunkások reálértéken számított nettó bére.
Szociális demokráciát! Több pénzt a dolgozóknak! Értékteremtő közmunka programokat!
Április 8-án ÖN DÖNT!


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük