Török Zsolt az MSZP-Párbeszéd képviselőjelöltje néhány sorával felrobbantotta az internetet – újabb elképesztő Fideszes aljasságra világítva rá


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Török Zsolt az MSZP-Párbeszéd országgyűlési képviselőjelöltje, az MSZP korábbi szóvivője sosem szerette, sosem tűrte az igazságtalanságot és ennek mindig, ahogyan most is hangot adott.

Török Zsolt  írja a közösségi oldalán:Az MSZP kormányok idején a közmunkások nettó bére meghaladta a 60 ezer forintot, míg a Fidesz uralkodása idején ez 54.000-Ft-ra csökkent. És akkor még nem is néztük az inflációt, amely alapján az elmúlt 8 évben még további értékvesztésen ment át a közmunkások reálértéken számított nettó bére.
Szociális demokráciát! Több pénzt a dolgozóknak! Értékteremtő közmunka programokat!
Április 8-án ÖN DÖNT!


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük