Rommá égette magát élő egyenesben Orbán propagandistája, aki féreg módon viselkedett a diáktüntetők szóvivőjével


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Ezek után már csak azt nem tudjuk, mire volt ekkora arca ennek a szerencsétlennek!

A NER lovagok vesztésre állnak, ha kultúráról van szó. Néhány napja volt hír, mely szerint úgy fölényesedett és mondjuk ki nyíltan – hatalmi pozíciójával visszaélve – féreg módon viselkedett a tüntető diákok szóvivőjével az ECHO TV üdvöskéje Velkovics Vilmos.

Aki lemaradt volna a nyomorúságos képsorokról itt röviden megtekintheti:

Echo TV

Echo TV – Coub – GIFs with sound by BalraMagyar

 

Nemes egyszerűséggel felszólította a Független Diákparlament szóvivőjét, hogy elemezze nyelvtanilag a Diákparlament által kiadott közleményt, alany állítmány és tárgy viszonylatában.Majd amikor erre természetesen nem volt hajlandó a szóvívő nemes egyszerűséggel lealázta azt:

Orbán propagandistája a TV-ben alázza a diáktüntetőket

Orbán propagandistája a TV-ben alázza a diáktüntetőket – Coub – GIFs with sound by BalraMagyar

Velkovics “úr”-nak azonban inkább mélyen hallgatnia kellene, ugyanis egy másik szintén a szellemi magasiskola és a mindentudás egyetemének hagyományaira épülő Keménymag c. uszító-propaganda műsorban sikerült egy gimnáziumi elsős tananyaggal szarrá égetnie magát professzor Velkovicsnak.

Mint ahogyan fel is dobta a témát

“Újraforgatja a BBC Akhilleusz kalandjait, az Odüsszeuszt”

Na, most a helyzet az, hogy “Odüsszeusz” című művet sajnos nem ismer a világirodalom. Odüsszeusz ugyanis egy mitikus hős, akinek életét az Odüsszeia című eposz meséli el.

Akhilleusz kalandjait az Iliászból ismerhetjük meg – méghozzá a középiskola első osztályában. 

 

Nem baj kisfiam, ekkora pofával pont jó helyen vagy az ECHO-nál.


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük