Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Lendvai Ildikó az MSZP politikusa brillirozott… nem is akárhogyan.

Elhatároztam: felajánlom szolgálataimat a munkaerőhiánnyal küzdő egészségügynek. Gyógyítani nem tudok, de vállalom, hogy megírom helyettük a heti két jó hírt, amit a kórházaknak állítólag produkálniuk kell. Pályázatomhoz néhány mintát mellékelek:

 1. jó hír: Juli nővér újabb túlórákat vállalt, hogy összegyűjtse az egyes osztályokról a jó híreket, és egyúttal a távozó betegek által otthagyott fél csomag WC-papírokat is. 2. jó hír: Ismét lett WC-papír a személyzeti mosdóban.

1. jó hír: Ma csak egy dolgozónk jelentette be, hogy külföldön vállal munkát. 2. jó hír: Megígérte, hogy küld képeslapot.

1. jó hír: Elromlott a CT, így nem kell a működtetéséhez személyzetet keresnünk. 2. jó hír: Nálunk már nincs várólista a CT-hez. Kidobtuk.

1. jó hír: Az egyik betegünk bejelentette, hogy neki ízlett az ebéd. 2. jó hír: Estére tudatállapota kitisztult.

1. jó hír: A legközelebbi kórház egy jó hírt már jelentett. 2. jó hír: Elindítottuk a két intézmény összevonását, így nekünk már csak egyet kell produkálnunk.

1. jó hír: Ma nem láttunk patkányt a műtőben.2. jó hír: A gyermekosztályon ápoltak hangulata váratlan élénkülést mutatott. A járóképesek az odamenekült patkányt üldözték.

1. jó hír: A sürgősségi osztályon várakozó pácienseknek sikerült fellocsolniuk a kimerült rezidenst. 2. jó hír: Csökkent a sürgősségi túlterheltsége. Hazaküldtük azokat, akiknek állapota bizonyíthatóan lehetővé tette, hogy vízért rohangásszanak.

1. jó hír: Tárgyalunk néhány szakképzett erdélyi ápoló kórházunkban történő alkalmazásáról. 2. Miután megtekintették leendő munkahelyüket, elálltak szándékuktól. Így sikerült elejét venni annak, hogy határon túli nemzettársaink egészségügyi ellátása hazájukban tovább romoljon.

1. jó hír: Miután munkaügyi perrel fenyegetőztek, engedélyeztük két orvosunk tavalyelőtti, tavalyi és idei szabadságának kiadását. 2. Távollétükben pár hétig csökken a gumikesztyű-hiány.

1. jó hír: Karbantartóink elhárították a II. emeleti WC dugulását. A további meghibásodás elkerülésére lezárták a helyiséget. 2. Ma egyetlen beteg sem emelt panaszt a II. emeleti WC szennyezettsége miatt.
Sorban állnak az I. emeleten.

1. jó hír: Kerényi Imre javaslatára jelentjük: Kinyílott a pitypang. 2. jó hír: Megírtuk.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: