Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Karácsony Gergely beleállt.

Ilyen parádésan nagyon régen rúgták tökön a Fidesz agytrösztjének is tartott “nemközszereplő” Habonyt. Ez is maradhatott volna a vitrinek pucolásánál.

A gyermetegre sikerült legújabb fideszes óriásplakát egyik kipécézett ellenfele ugyanis Karácsony Gergely, aki egy igen rosszul kivitelezett módon egy középiskolai photoshop szakkör színvonalában egy ocsmány kockás ingben és erővágóval áll egy kerítés előtt – a felirat tanulsága szerint pedig Karácsony átvágná a határzárat.

Talán nem véletlen, hogy nem merték feltenni a plakátra a Fidesz logót ugyanis ez egy igazi pancsermunka. Na de hogyan reagált minderre Karácsony?

„Habony Árpád, Rogán Antal és a többiek!

Ha szóltak volna, akkor küldtem volna magamról egy normális képet az új fideszes plakátra. Nagyon gyengére sikerült a photoshop. Sose vennék fel olyan ronda inget. Sőt, olyan képet is tudtam volna küldeni, amin erővágóval egy határkerítést vágok át. ’89-ben, 14 évesen a vasfüggönyt a nyugati határon. Határkerítés helyett a hazugságra épülő Orbán-rezsimet fogjuk lebontani! Nincs még 4 évünk! Most kell talpra állni!”


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: