Durván nekiment az MSZP-nek és Karácsonynak a DK közeli napilap – elég legyen a habonyi tempóból!


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Megértelek titeket de ez már tőletek is túlzás.

Tökéletesen értem azt srácok, hogy a pártok között verseny van. Azért van verseny, mert ti versenyt akartatok. Azért van verseny, mert derogál a DK-nak a közös lista. Elfogadjuk.

Csakhogy! Ti olyan versenyben akartok nyerni, amelyben rajtvonalhoz sem álltatok. Ugyanis a Demokratikus Koalíciónak nincs miniszterelnök-jelöltje. Nem merik Gyurcsány Ferencet felvállalni, csupán lebegtetik a nevét, hogy akár ő is lehetne….

Egy szó mint száz, Orbán helyére kell kerülnie valamelyik ellenzéki vezetőnek. Ez akár Gyurcsány is lehetne, csak ugye ehhez nincs meg a bátorság…

Mindezek ellenére van még egy aprócska tény, amit úgy néz ki elfelejtettetek. Az MSZP és a DK kötött egymással egy “megnemtámadási” egyezményt. Mindezeket számba véve igen gerinctelen politikai húzás az, hogy a Nyugati Fény nevű DK közeli napilap a legdurvább habonyi módszerrel próbálja lejáratni az MSZP-t és Karácsony Gergelyt.

A legutóbbi cikkükben azt a tényt, hogy az MSZP és Karácsony a határon túli magyarokkal találkozott egész konkrétan Romániában az alábbi veretes módon adták hírül:

“Az MSZP beállt a Fidesz mellé

Kolozsváron turnéztak a szocialisták, ott bizonyították be, hogy Soros György minden szava igaz, amit róluk mondott.”

Mindezek után a jelzők után, megúszva mindenféle újságírást bemásolták a kormány által működtetett MTI összefoglalót, mely született a látogatáson.

Félretéve azt, hogy a Szocialisták csupán azt mondták, mint az elmúlt fél évben folyamatosan, vagyis, hogy a szerzett jogok elvételét nem támogatják nem éppen a “megnemtámadás” momentuma az, hogy a ledurvább habonyi módszerekkel támadja folyamatosan a lap az MSZP-t és Karácsony Gergelyt… 

 

 


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük