Durván nekiment az MSZP-nek és Karácsonynak a DK közeli napilap – elég legyen a habonyi tempóból!


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Megértelek titeket de ez már tőletek is túlzás.

Tökéletesen értem azt srácok, hogy a pártok között verseny van. Azért van verseny, mert ti versenyt akartatok. Azért van verseny, mert derogál a DK-nak a közös lista. Elfogadjuk.

Csakhogy! Ti olyan versenyben akartok nyerni, amelyben rajtvonalhoz sem álltatok. Ugyanis a Demokratikus Koalíciónak nincs miniszterelnök-jelöltje. Nem merik Gyurcsány Ferencet felvállalni, csupán lebegtetik a nevét, hogy akár ő is lehetne….

Egy szó mint száz, Orbán helyére kell kerülnie valamelyik ellenzéki vezetőnek. Ez akár Gyurcsány is lehetne, csak ugye ehhez nincs meg a bátorság…

Mindezek ellenére van még egy aprócska tény, amit úgy néz ki elfelejtettetek. Az MSZP és a DK kötött egymással egy “megnemtámadási” egyezményt. Mindezeket számba véve igen gerinctelen politikai húzás az, hogy a Nyugati Fény nevű DK közeli napilap a legdurvább habonyi módszerrel próbálja lejáratni az MSZP-t és Karácsony Gergelyt.

A legutóbbi cikkükben azt a tényt, hogy az MSZP és Karácsony a határon túli magyarokkal találkozott egész konkrétan Romániában az alábbi veretes módon adták hírül:

“Az MSZP beállt a Fidesz melléKolozsváron turnéztak a szocialisták, ott bizonyították be, hogy Soros György minden szava igaz, amit róluk mondott.”

Mindezek után a jelzők után, megúszva mindenféle újságírást bemásolták a kormány által működtetett MTI összefoglalót, mely született a látogatáson.

Félretéve azt, hogy a Szocialisták csupán azt mondták, mint az elmúlt fél évben folyamatosan, vagyis, hogy a szerzett jogok elvételét nem támogatják nem éppen a “megnemtámadás” momentuma az, hogy a ledurvább habonyi módszerekkel támadja folyamatosan a lap az MSZP-t és Karácsony Gergelyt…

 

 

 


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük