Az MSZP-s Török Zsolt nagyon durván beleállt a fideszes polgármesterekbe: Van a gerincnek ára!


Török Zsolt
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Török Zsolt az MSZP-Párbeszéd országgyűlési képviselőjelöltje, korábbi szóvivőtől megszokhattuk, hogy nem rejti véka alá véleményét és nem megy a szomszédba egy-két éles mondatért, ha a Fideszről van szó.

Legutóbbi facebook bejegyzése sem volt kivétel:

Nem olyan régen nagyonmagyar polgármestereket láttam Brüsszelben.

Persze. Igen, az általuk utált és gyűlölt EU-ban, annak megállítandó fővárosában. Ja, igen. EU-s pénzből szoktak odautazni, az EU állja a szállásukat, a kajájukat is. Tán még napidíjat is kapnak attól az “átkozott Brüsszeltől”.

Szóval már ez ambivalens.
Van a gerincnek ára: egy Wizz Air jegy

Aztán ezek a nagyonmagyar és művelt, okos, “felsőbbrendű” polgik akartak kérni egy sört. Mármint nyolcan nyolcat.De hát a lenézett, megerőszakolós szaracén fiú a pultban “CSAK” franciául, angolul és németül beszélt a (szerintem) vallon nyelv mellett. Ők meg nem. Ja, és mosolygott is a szaracén ezekre a “stopsoros” fiúkra, akik nem csak megállítanák Brüsszelt, de még határozatot is elfogadtattak a falugyűléssel.

Ez utóbbit sokan önkormányzatnak hívják. De tévesen. Egy-egy falusi kocsmában okosabb emberek politizálnak, mint ezen nagyonmagyarok testületében.
Láttam pár videót több megyeszékhely falugyűléséről. Ott olyanokat mondtak ezek a nagyonmagyar képviselők és polgármesterek.

“Van egy ismerősöm, aki nyugaton dolgozik és ők nagyon félnek.”, “Múltkor voltam Brüsszelben és egy néger majdnem megerőszakolt egy csomó nőt.”

“Én félig sváb vagyok, de a német rokonaim Magyarországra akarnak áttelepülni, mert ez biztonságos ország.”

Így van ez. A szaracén fiúk beszélnek úgy 3-4 nyelvet, utazok velük a metrón, a percre pontosan közlekedő vonaton, ami tisztább, mint a nagyonmagyar-buszok a megyeszékhelyeinkre. A nagyonmagyar polgármestereink (pedig azok már valakik, még a stewardessekkel is kikezdenek) pedig nem beszélnek még magyarul sem. Csak makognak, mint a majmok.

Ja, és van mindnek egy vak komondor az udvaron. De azok fehérek ám.
A magyar ugaron.


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük