Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Kunhalmi Ágnes az MSZP parlamenti képviselője, a szocialisták budapesti elnöke ismét beleállt Orbán Viktor kormányába, nagyon helyesen. Minden szava aranyat ér.

A CEU elüldözése az ostobaság győzelme lenne
Az Európai Bizottság beperelte a magyar kormányt a “lex CEU” miatt, ami indokolatlanul szigorú feltételekhez köti a külföldi egyetemek működését Magyarországon. A budapesti Közép-Európai Egyetem (CEU) a legjobb magyar egyetem számos oktatási rangsor szerint, ami kiváló képzést biztosít több száz magyar diáknak is – sokuknak ráadásul tandíjmentesen. Az Európai Bizottság nem először képviseli a magyar állampolgárok érdekeit a Fidesz-kormánnyal szemben.

Az Orbán-kormány az adófizetők kárára milliárdokból folytatott gyűlöletkampánya részeként évek óta támadja az egyetemet. A CEU elüldözése az ostobaság győzelme lenne. A CEU budapesti működése minden magyar ember érdeke.

2018. április 8. után az MSZP-Párbeszéd, a Változás Szövetsége kormányra jutva biztosítani fogja, hogy a Közép-Európai Egyetem Magyarországon, Budapesten maradjon, és folytathassa azokat a kiemelkedő színvonalú képzéseket, amelyek az egyetem védjegyévé váltak.

Kunhalmi Ágnes,
a Kulturális bizottság alelnöke


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: