Újabb elemmel bővült Kósa nemstróman anyjának vagyona – leesik az álla ha megtudja mire tett szert


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Gondolta volna? Nem csupán egy mátészalkai sertéstelepet működtető vállalkozás került mostanában Kósa Lajos édesanyjához…

Nála landolt a Kósa Lajos felesége nevére vásárolt, jelentős vagyonnal rendelkező (6 millióért vett, 140 milliós) tanácsadócég is.A fideszes miniszter 82 éves édesanyja körül az utóbbi időszakban nagyon megélénkült az üzleti élet.
A 24.hu információi szerint Kósa Lajosné Bacskó Katalin debreceni háza lett a székhelye annak a cégnek, amelyet Kósa Lajos ügyvéd barátja passzolt át nagyon jutányos áron Kósa Lajos feleségének.

A vicces nevű, de annál komolyabb cégvagyonnal rendelkező Tócó-Pece Kft.-t Fiák István tavaly tavasszal adta el Porkoláb Gyöngyikének. A cég az előző két években semmilyen üzleti tevékenységet nem végzett, bevétele nem volt, a 2016-os mérlege szerint mégis közel 140 milliós vagyonnal…


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük