Győzött az MSZP a bíróságon – a Fidesz kezdhet rettegni, olyan ügyben arattak sikert a szocialisták


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Bár a Fidesz mindent megtett, hogy ne így legyen, de hatalmas csatát nyert meg az MSZP Budapestnek, a budapestieknek!

Döntött a Kúria – indulhat az aláírásgyűjtés a metró akadálymentesítéséről
Újabb csatát nyertek a kerekesszékesek, a babakocsisok és az idősek, miután kedden a Kúria elutasította az akadálymentesítésről szóló népszavazás elleni fellebbezést. Így a fideszesek minden aknamunkájának ellenére a napokban elindulhat az aláírásgyűjtés, hogy a budapestiek népszavazáson dönthessenek a 3-as metró teljes akadálymentesítéséről.
Noha Tarlós szerint ezrelékben sem mérhető az akadálymentesítésben érintett utasok száma, egy közvélemény-kutatás szerint a budapestiek 92 százaléka támogatja a metró teljes akadálymentesítését. Nem véletlen, hogy a demokratikus ellenzék kilenc pártja sorakozott fel az akadálymentesítésről szóló népszavazás mellett.
Miután Tarlós az elmúlt hónapokban sem mutatott komolyabb szándékot, hogy kikövetelje a kormánytól a teljes akadálymentesítéshez szükséges 20 milliárd forintot, most a budapestiek mutathatnak erőt és kényszeríthetik ki egynapi adóbefizetésüket egy mindannyiunk számára fontos civilizációs előrelépés érdekében.
A 3-as metrót naponta félmillióan használják. Az akadálymentesítés nemcsak a kerekesszékeseknek, a babakocsival közlekedőknek és az időseknek fontos, hanem mindenkinek. Ahogy eddig, úgy a jövőben is folytatjuk a harcot, hogy az ország legforgalmasabb vasútvonalát kivétel nélkül mindenki méltó módon, önállóan, külső segítség nélkül tudja használni.
Az aláírásgyűjtés részleteiről a napokban tájékoztatjuk a sajtót és a budapestieket.
Horváth Csaba
a Fővárosi Közgyűlés MSZP-s képviselői nevében

Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük