Győzött az MSZP a bíróságon – a Fidesz kezdhet rettegni, olyan ügyben arattak sikert a szocialisták


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Bár a Fidesz mindent megtett, hogy ne így legyen, de hatalmas csatát nyert meg az MSZP Budapestnek, a budapestieknek!

Döntött a Kúria – indulhat az aláírásgyűjtés a metró akadálymentesítéséről
Újabb csatát nyertek a kerekesszékesek, a babakocsisok és az idősek, miután kedden a Kúria elutasította az akadálymentesítésről szóló népszavazás elleni fellebbezést. Így a fideszesek minden aknamunkájának ellenére a napokban elindulhat az aláírásgyűjtés, hogy a budapestiek népszavazáson dönthessenek a 3-as metró teljes akadálymentesítéséről.
Noha Tarlós szerint ezrelékben sem mérhető az akadálymentesítésben érintett utasok száma, egy közvélemény-kutatás szerint a budapestiek 92 százaléka támogatja a metró teljes akadálymentesítését. Nem véletlen, hogy a demokratikus ellenzék kilenc pártja sorakozott fel az akadálymentesítésről szóló népszavazás mellett.
Miután Tarlós az elmúlt hónapokban sem mutatott komolyabb szándékot, hogy kikövetelje a kormánytól a teljes akadálymentesítéshez szükséges 20 milliárd forintot, most a budapestiek mutathatnak erőt és kényszeríthetik ki egynapi adóbefizetésüket egy mindannyiunk számára fontos civilizációs előrelépés érdekében.
A 3-as metrót naponta félmillióan használják. Az akadálymentesítés nemcsak a kerekesszékeseknek, a babakocsival közlekedőknek és az időseknek fontos, hanem mindenkinek. Ahogy eddig, úgy a jövőben is folytatjuk a harcot, hogy az ország legforgalmasabb vasútvonalát kivétel nélkül mindenki méltó módon, önállóan, külső segítség nélkül tudja használni.
Az aláírásgyűjtés részleteiről a napokban tájékoztatjuk a sajtót és a budapestieket.
Horváth Csaba
a Fővárosi Közgyűlés MSZP-s képviselői nevében

Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük