Egy csodálatos emberrel megint kevesebben lettünk


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Hosszasan harcolt a gyilkos kórral, ami sajnos legyőzte őt 🙁

Meghalt Körtvélyes Éva, újságíró, lapszerkesztő, blogger, az ELITE magazin, Magyarország első életmódmagazinjának alapítója – adta hírül a Klubrádió.A közgazdász-újságíró végzettségű Körtvélyes Éva pályáját a HVG-nél kezdte, majd a Világgazdaság következett, s azt követően a Reform alapító tagja lett. A hetilaptól távozva alapította meg húsz évvel ezelőtt az ELITE-et.

Hosszan küzdött rákbetegségével, amit első jelentkezésekor még leküzdött, és a mellrák elleni küzdelem élére állt.

Körtvélyes Éva Fotó: atv.hu

2002-ben, Nancy Goodman Brinker amerikai nagykövetasszony kezdeményezésére létrejött Egészség Hídja Összefogás elnökeként, Körtvélyes Éva szervezte a lánchídi ún. rózsaszín felvonulásokat, cikkeiben és számos rendezvényen adott biztatást a mellrákkal küzdő nőknek, ezzel segítve a gyógyulásukat.
Tavaly év végén ismét jelentkeztek a tumoros betegség tünetei, rövid szenvedés után hétfőn hajnalban halt meg. Körtvélyes Éva 65 éves volt.

Forrás: HVG


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük