Egy csodálatos emberrel megint kevesebben lettünk


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Hosszasan harcolt a gyilkos kórral, ami sajnos legyőzte őt 🙁

Meghalt Körtvélyes Éva, újságíró, lapszerkesztő, blogger, az ELITE magazin, Magyarország első életmódmagazinjának alapítója – adta hírül a Klubrádió.

A közgazdász-újságíró végzettségű Körtvélyes Éva pályáját a HVG-nél kezdte, majd a Világgazdaság következett, s azt követően a Reform alapító tagja lett. A hetilaptól távozva alapította meg húsz évvel ezelőtt az ELITE-et.

Hosszan küzdött rákbetegségével, amit első jelentkezésekor még leküzdött, és a mellrák elleni küzdelem élére állt.

Körtvélyes Éva Fotó: atv.hu

2002-ben, Nancy Goodman Brinker amerikai nagykövetasszony kezdeményezésére létrejött Egészség Hídja Összefogás elnökeként, Körtvélyes Éva szervezte a lánchídi ún. rózsaszín felvonulásokat, cikkeiben és számos rendezvényen adott biztatást a mellrákkal küzdő nőknek, ezzel segítve a gyógyulásukat.
Tavaly év végén ismét jelentkeztek a tumoros betegség tünetei, rövid szenvedés után hétfőn hajnalban halt meg. Körtvélyes Éva 65 éves volt.

Forrás: HVG


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük