Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Orbán Viktornak semmi sem drága, és ennek újabb tanúbizonyságát láthatjuk megint.

Bár Orbán Viktor megvette a Budapest–Bécs vonatjegyet, és hétfőn vasúton ment az osztrák fővárosba, hogy találkozzon Sebastian Kurzcal, a bécsi főpályaudvarról kilépve az általa használt Volkswagen kisbuszba szállt.

Egy, a Twitterre kitett videón az látható, amint a konvoj élén haladó felvezető motoros mögött egy személygépkocsi után feltűnik az ismert fekete kisbusz.

Belátható, hogy ha Bécsen belül amúgy is a kisbusz szállítja a miniszterelnököt, a kormányfőnek nem kellett volna vasúti menetjegyet váltania, és még a főpályaudvart sem kellett volna útba ejtenie.

A felesleges párhuzamosságra felhívtuk a Miniszterelnökség figyelmét is, elküldve kérdéseinket arról, miért választották ezt a formáját a miniszterelnök utazásának. Nyilván biztonsági oldala van a kérdésnek, de ilyen alkalmakkor a külföldi közúti utazás megszervezésébe alapesetben a fogadó országban működő magyar nagykövetségek is beszállhatnak.

A kormányfő vonaton felvett és a közösségi oldalára kitett videójának tanúsága szerint a jegyeket ellenőrző kalauz négy menetjegyet tart a kezében, de csak három embert lát. Kiderült, egy jegyet biztonsági okból vettek, hogy a kormányfő mellé senki ne ülhessen. – a teljes cikk az mno.hu oldalon olvasható.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: