A Kétfarkú Kutya Párt teljesen széttrollkodta Orbánék legújabb szavazatgyűjtő akcióját


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Emlékszünk Bajkai Istvánra? Igen ő az aki nemrég tojást osztogatott a VII. kerületben. Lehet szívügye a gasztronómia, ma ugyanis tejosztást tartott a kerület közepén, lakcímkártya ellenében.

Bajkai a kormánypártok képviselőjelöltje a VII. kerületet is magában foglaló, 5. számú budapesti választókerületben. A Garay téren tartott tejosztást ma délelőtt, ahol az MKKP (Magyar Kétfarkú Kutya Párt) irodája is található, Kovács Gergelyék ki is használták a remek alkalmat a trollkodásra, a járókelők legnagyobb örömére.

MKKP aktivisták, Garay tér, 2018.01.27. Fotó: TK

Szavak helyett beszéljenek a képek.

Volt kérem szépen korrupciós igényfelmérés is, egyet leszögezhetünk az MMKKP-nak kreativitásból és humorból továbbra is jár a 10 pont.

Forrás: BalraMagyar

  

 


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük