A Kétfarkú Kutya Párt teljesen széttrollkodta Orbánék legújabb szavazatgyűjtő akcióját


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Emlékszünk Bajkai Istvánra? Igen ő az aki nemrég tojást osztogatott a VII. kerületben. Lehet szívügye a gasztronómia, ma ugyanis tejosztást tartott a kerület közepén, lakcímkártya ellenében.

Bajkai a kormánypártok képviselőjelöltje a VII. kerületet is magában foglaló, 5. számú budapesti választókerületben. A Garay téren tartott tejosztást ma délelőtt, ahol az MKKP (Magyar Kétfarkú Kutya Párt) irodája is található, Kovács Gergelyék ki is használták a remek alkalmat a trollkodásra, a járókelők legnagyobb örömére.

MKKP aktivisták, Garay tér, 2018.01.27. Fotó: TK

Szavak helyett beszéljenek a képek.

Volt kérem szépen korrupciós igényfelmérés is, egyet leszögezhetünk az MMKKP-nak kreativitásból és humorból továbbra is jár a 10 pont.Forrás: BalraMagyar

 

 

 


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük