Budapest, 2016. szeptember 26. Kósa Lajos, a rendészeti bizottság fideszes elnöke (b) és Molnár Zsolt, a nemzetbiztonsági bizottság szocialista elnöke távozik az Országgyûlés nemzetbiztonsági, valamint honvédelmi és rendészeti bizottságának zárt ülésérõl az Országházban 2016. szeptember 26-án. Az összevont ülést a fõvárosi Teréz körúton szeptember 24-én történt robbantással kapcsolatban tartották. MTI Fotó: Illyés Tibor
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Molnár Zsolt az MSZP nemzetbiztonsági bizottsági elnöke ismét meglepő lépésre szánta el magát, ám aki tud a sorok között olvasni tökéletesen értheti az akciót.

Nemrégiben beszámoltunk róla, hogy összeomlóban a Fidesz választási kampánystratégiája.

Ha valaki azt hinné hírlapi kacsáról van szó, hát szerencsére nem. A jobboldali EchoTV-n ugyanis most már olyan mondatok hangzanak el, amely ízzé-porrá zúzzák Orbánék stratégiáját.

A héten bombaként robbant a hír, mely szerint Orbánék egyetlenegy politikai stratégiája, vagyis a menekültügyi-lufi szétrobbant.

Kiderült ugyanis, hogy már nem csak a letelepedési kötvényeken keresztül fogadott be 20 ezer menekültet Magyarország, hanem önkéntesen is befogadtunk 2300 menekültet is.

“Orbánék akik már a menekültügyön kívül semmiről nem beszélnek, nem beszélnek egészségügyről, nem beszélnek oktatásról vagy szociálpolitikáról, csupán a menekült kérésről, melyet a kampány fő témájának szántak végérvényesen lebuktak.

Ilyen hitelességi válság még kormány körül nem alakult ki. Emlékeztetnék mindenkit, hogy a menekült kvóta ürügyén, ahol az országnak 1300 menekültet kellett volna befogadnia Orbánék Európa legdrágább népszavazási kampányát készítették el és hajszolták hisztériába  a magyar társadalmat.

Molnár Zsolt azonban most az utolsó nagy fideszes ügyet támadja, vagyis a Soros-lufit.

Levelet írt Soros Györgynek, amiben arra kéri a magyar származású üzletembert, hogy írásban válaszoljon a személyével kapcsolatos álkérdésekre. Molnár reményei szerint Soros válaszlevele, amit a bizottság mellett a nyilvánosságnak is be fog mutatni, pontot tesz arra a figyelemelterelő műveletre, amivel Orbán Viktor és a Fidesz lassan két éve folytat.
Molnár – bár Orbánékkal ellentétben nem ismeri személyesen Soros Györgyöt -, reméli, hogy válaszolni fog a bizottság nevében írt levelére, mert akkor a következő hónapok belpolitikai vitái végre az igazi kérdésekről szólhatnak, a fideszes hazugsággyár termékei helyett.

Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: