Az MSZP-s Molnár Zsolt Orbánék legutolsó bástyáját támadja – ha összejön a terve felmorzsolódhat a Fidesz-tábor


Budapest, 2016. szeptember 26. Kósa Lajos, a rendészeti bizottság fideszes elnöke (b) és Molnár Zsolt, a nemzetbiztonsági bizottság szocialista elnöke távozik az Országgyûlés nemzetbiztonsági, valamint honvédelmi és rendészeti bizottságának zárt ülésérõl az Országházban 2016. szeptember 26-án. Az összevont ülést a fõvárosi Teréz körúton szeptember 24-én történt robbantással kapcsolatban tartották. MTI Fotó: Illyés Tibor
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Molnár Zsolt az MSZP nemzetbiztonsági bizottsági elnöke ismét meglepő lépésre szánta el magát, ám aki tud a sorok között olvasni tökéletesen értheti az akciót.

Nemrégiben beszámoltunk róla, hogy összeomlóban a Fidesz választási kampánystratégiája.

Ha valaki azt hinné hírlapi kacsáról van szó, hát szerencsére nem. A jobboldali EchoTV-n ugyanis most már olyan mondatok hangzanak el, amely ízzé-porrá zúzzák Orbánék stratégiáját.

A héten bombaként robbant a hír, mely szerint Orbánék egyetlenegy politikai stratégiája, vagyis a menekültügyi-lufi szétrobbant.

Kiderült ugyanis, hogy már nem csak a letelepedési kötvényeken keresztül fogadott be 20 ezer menekültet Magyarország, hanem önkéntesen is befogadtunk 2300 menekültet is.

“Orbánék akik már a menekültügyön kívül semmiről nem beszélnek, nem beszélnek egészségügyről, nem beszélnek oktatásról vagy szociálpolitikáról, csupán a menekült kérésről, melyet a kampány fő témájának szántak végérvényesen lebuktak.Ilyen hitelességi válság még kormány körül nem alakult ki. Emlékeztetnék mindenkit, hogy a menekült kvóta ürügyén, ahol az országnak 1300 menekültet kellett volna befogadnia Orbánék Európa legdrágább népszavazási kampányát készítették el és hajszolták hisztériába  a magyar társadalmat.

Molnár Zsolt azonban most az utolsó nagy fideszes ügyet támadja, vagyis a Soros-lufit.

Levelet írt Soros Györgynek, amiben arra kéri a magyar származású üzletembert, hogy írásban válaszoljon a személyével kapcsolatos álkérdésekre. Molnár reményei szerint Soros válaszlevele, amit a bizottság mellett a nyilvánosságnak is be fog mutatni, pontot tesz arra a figyelemelterelő műveletre, amivel Orbán Viktor és a Fidesz lassan két éve folytat.
Molnár – bár Orbánékkal ellentétben nem ismeri személyesen Soros Györgyöt -, reméli, hogy válaszolni fog a bizottság nevében írt levelére, mert akkor a következő hónapok belpolitikai vitái végre az igazi kérdésekről szólhatnak, a fideszes hazugsággyár termékei helyett.

Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük