Nem fogod elhinni, de a saját aljas módszerével rúgták tökön a Fideszt! Visszaüt a választásokon a kormánypárt stratégiája


Hungary's Prime Minister Viktor Orban attends a session of the Tallinn Digital Summit during a European Union summit in Tallinn, Estonia, on September 29, 2017. EU leaders hold a digital summit in the Estonian capital with French President Emmanuel Macron seeking to persuade his counterparts to overhaul European tax rules targeting Silicon Valley firms. / AFP PHOTO / Ilmars ZNOTINS
Tégy a kormánypropaganda ellen:
  • 1

A részletek egyenlőre nem tisztázottak, de mindenképp nagy húzás ez!

Polgártársak! Magyarok! Úgy néz ki, hogy a Fidesz-t a saját fegyverükkel támadják. Vagy a Fidesz teremtette önmagának a csapdát? Nehéz megmondani. Mindenesetre egy igen furcsa dologra lettünk figyelmesek!Átnéztük a 2018-as parlamenti választásokon indulni kívánó pártok igen hosszas listáját. Ugye ez az a lista, ahol fel szoktak tűnni a kamupártok, akik mindamellett, hogy zsebre kívánják vágni a tetemes kampánytámogatást (amelyet a kormány vezetett be), olyan nevekkel rendelkeznek, melyek alkalmasak a választók megtévesztésére, mint az EGYÜTT – a korszakváltók pártjának (Juhász Péter pártja) alternatívája az EGYÜTT 2014 névre hallgató párt (ez meg nem az).

Felfigyeltünk ezen a listán egy olyan pártra, amely minimum ezt az érzetet keltette bennünk. Arról már nem is szólunk, hogy indul a Kell az Összefogás Párt mert már miért ne kellene az az összefogás, de Orbán Viktor bizonyosan kevesebbet fogja használni a Fidesz ezeréves szlogenjét, ugyanis indul ilyen néven párt.

A Hajrá Magyarország! Párt csúnyán lenyúlta Orbán kedvenc szlogenét. Na, csak nem úgy van, ahogy gondoljuk….

Csak nehogy a fideszesek rossz helyre húzzák be azt az X-et.

Tégy a kormánypropaganda ellen:
  • 1
  • 1
    Share

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük