Szégyen! Valaha példakép volt – mára már csak gyűlölködni és gyűlöletet kelteni tud


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Döbbenetes! Az ország valaha volt egyik legnagyobb példaképe, aljassága nem ismer határokat!

Balczó András háromszoros olimpiai aranyérmes, tízszeres világbajnok öttusázó, a Nemzet Sportolója, a MSÚSZ-MOB életműdíjasa valaha nagy dicsőséget hozott Magyarországnak, igazi példakép volt. Sajnos mára ez már nyomokban sincs meg benne.

Percekig állva tapsolt a közönség múlt csütörtökön a Nemzeti Színházban, amikor Balczó András öttusázó átvette a MOB és a Magyar Sportújságírók Szövetsége életműdíját.Balczó András elmondta, hogy soha nem kapott még ilyen tapsot, nem is gondolt rá, hogy ilyen létezik.

Életére visszaemlékezve fontosnak tartotta megjegyezni, hogy voltak, akik kevésbé rokonszenveztek vele, mert olyasmiket mondott, ami sok ember lelkét megzavarta. Nem fogadott el állásokat, díjakat. Amikor tapasztalta, hogy az interjúkat úgy rövidítik, hogy a lényeg kimarad, csak élő adásban nyilatkozott.

Az sem tetszett mindenkinek, hogy 2004-ben nem mentem el a parlamentbe a Nemzet Sportolója díj átadására. Mondtam utána: semmim sincs, csak a kézfogásom, azzal gazdálkodhatok, és ott olyan emberekkel kellett volna kezet fognom, akikkel nem szerettem volna.” – emlékezett vissza a tizenkét gyermeket felnevelő olimpiai bajnok öttusázó. Csak emlékeztetőül, a díjakat Medgyessy Péter miniszterelnök, Gyurcsány Ferenc sportminiszter és Mandur László, az Országgyűlés alelnöke adták át.

A díjjal járó 500 ezer forintot viszont elfogadta, mondván az nem a kormány, hanem az adófizetők pénze.
Balczó később sem rejtette véka alá a baloldal iráni ellenszenvét.

2007-ben egy hódmezővásárhelyi fórumon a kormányt a Sátánhoz hasonlította, s miközben váltig állította, hogy ő nem antiszemita, ezt találta mondani: “Magyarország zsidó hódoltsági terület”, és magyarázatként csak annyit mondott: “Ez köztudott, olyan evidens, mintha azt mondanám, ma péntek vagy szerda van.”
Öttusázónak kiváló volt, kár érte.

Forrás: Sztárklikk / BalraMagyar


 


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük