Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Az Országos Mentőszolgálat bemutatta új egyenruháját, ami ezután történt hihetetlen:

Az Országos Mentőszolgálat kommunikációs osztálya meglepetten tapasztalta, hogy a hétfői sajtótájékoztató után tucatnyi olvasói levél érkezett hozzájuk.

A levélírókat azonban nem kifejezetten az új, aznap bemutatott mentőautók vagy munkaruha érdekelte, hanem a mentőápoló, aki belebújt az új mentős kabátba, hogy bemutassa azt.

Az érdeklődés tovább fokozódott, amikor másnap bajtársunk ismét feltűnt egy videóban. is. Az OMSZ email fiókját ellepték a kérdések, hogy szingli-e, hol lakik, hol találkozhatnak vele. Sőt!

Akadt, aki nem teketóriázott és egyből azonnal randira hívta Tóth Róbert bajtársunkat. A mentőst egy modellügynökség is megkereste, de egyelőre mindkét lehetőséget elutasította a fiatal ápoló, akit még a Markó utcai Mentőpalotánál is felkerestek, hogy közös fotót kérjenek tőle.

Nem csoda, hiszen a jóképű mentős valóban sok nő ideálja lehet. Magas, borostás, és még egy 24 órás műszak után is mosolyog. „Inkább az életmentésben elért eredmények, mintsem külső jegyeim alapján minősítsenek. nekem ez ezerszer fontosabb! – mondta Róbert, aki hozzátette, „több ezer kollégám viseli majd ezt a ruhát rajtam kívül, remélem épp olyan jól fog állni nekik is, mint nekem!”

Róbert nem ájult el a hirtelen jött rajongástól, továbbra is szerényen, és szorgalmasan végzi segítő munkáját. Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere a hétfői sajtótájékoztatón beszélt az új mentő munkaruhák beszerzéséről.

Közölte, hogy az elkövetkező hónapokban az összes kivonuló mentődolgozó új ruhát kap, melynek mintadarabját a sajtótájékoztatón be is mutatták.- írja mindezt az OMSZ facebook oldala.

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: