Botrány az ország legnagyobb kórházában – “nem a patkány a legdurvább amit a műtőben találtunk”


A kép illusztráció
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Ide juttatott minket Orbán Viktor és kormánya, intenzívre került a magyar egészségügy!

A végóráit járja az egészségügyi ellátórendszer. Ez nem valami ellenzéki politikai szólam, hanem sajnos a magyar valóság.

Hiába mantrázza a kormányzat, azon belül is Balogh Zoltán emberminiszter, hogy minden rendben van az egészségügyben, valljuk be őszintén: maximum azokban a magánrendelőkben és kórházakban lehet így, ahová a kormány emberei járnak gyógyulni, nekünk meg maradt az, amit módszeresen lezüllesztettek és szétvertek az elmúlt 8 évben.

Bár lehet megszokták a patáknyokat a fideszes urak (és van valamilyen vonzalmuk hozzájuk), mindenesetre szerintünk nem a rendben lévő egészségügy jele az, ha műtéteket kell elhalasztani amiatt, mert az ország legnagyobb megakórházában a Péterfyben előfordulhat olyan, hogy patkányok szaladgálnak a műtőben!

Márpedig a Péterfy Kórház – Országos Traumatológiai Intézet ügyeleti műtője egy hete azért van zárva, mert ott műtét közben patkánnyal találkoztak az orvosok.

A sztárklikk blogmagazin arról is beszámolt – nformációink szerint ezért is csúsznak a műtétek, ugyanis most fertőtlenítettek és foltozták be a lyukat, ahonnan a patkány feltételezhetően a műtőbe jutott.Egyébként nem kell feltétlenül felháborodni a patkányon, mivel ugyanennek az intézetnek az egyik 3. emeleti kórtermében egy megtermett rókát sikerült lencsevégre kapni. A ravaszdit inkább állományba kellene venni, hiszen köztudott, hogy a patkányok egyik legkövetkezetesebb ellenfele. Nem úgy, mint az emberminiszter.

Íme a fotó, ami nem illusztráció, hanem a valóság!

A Sztárklikk informátora arról is tájékoztatott, hogy a közelmúltban – a Péterfy Kórház, Országos Traumatológiai Intézet Fiumei úti épületében – az éjszakai pihenőben alvó orvost harapta meg egy egér.

Az MSZP éppen emiatt kezdett petícióba a várólisták csökkentése érdekében és a vállalhatatlan és undorító kórházi állapotok felszámolása érdekében.

Az MSZP kezdeményezését itt tudja aláírni (kattintson).


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük