A kép illusztráció
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ide juttatott minket Orbán Viktor és kormánya, intenzívre került a magyar egészségügy!

A végóráit járja az egészségügyi ellátórendszer. Ez nem valami ellenzéki politikai szólam, hanem sajnos a magyar valóság.

Hiába mantrázza a kormányzat, azon belül is Balogh Zoltán emberminiszter, hogy minden rendben van az egészségügyben, valljuk be őszintén: maximum azokban a magánrendelőkben és kórházakban lehet így, ahová a kormány emberei járnak gyógyulni, nekünk meg maradt az, amit módszeresen lezüllesztettek és szétvertek az elmúlt 8 évben.

Bár lehet megszokták a patáknyokat a fideszes urak (és van valamilyen vonzalmuk hozzájuk), mindenesetre szerintünk nem a rendben lévő egészségügy jele az, ha műtéteket kell elhalasztani amiatt, mert az ország legnagyobb megakórházában a Péterfyben előfordulhat olyan, hogy patkányok szaladgálnak a műtőben!

Márpedig a Péterfy Kórház – Országos Traumatológiai Intézet ügyeleti műtője egy hete azért van zárva, mert ott műtét közben patkánnyal találkoztak az orvosok.

A sztárklikk blogmagazin arról is beszámolt – nformációink szerint ezért is csúsznak a műtétek, ugyanis most fertőtlenítettek és foltozták be a lyukat, ahonnan a patkány feltételezhetően a műtőbe jutott.

Egyébként nem kell feltétlenül felháborodni a patkányon, mivel ugyanennek az intézetnek az egyik 3. emeleti kórtermében egy megtermett rókát sikerült lencsevégre kapni. A ravaszdit inkább állományba kellene venni, hiszen köztudott, hogy a patkányok egyik legkövetkezetesebb ellenfele. Nem úgy, mint az emberminiszter.

Íme a fotó, ami nem illusztráció, hanem a valóság!

A Sztárklikk informátora arról is tájékoztatott, hogy a közelmúltban – a Péterfy Kórház, Országos Traumatológiai Intézet Fiumei úti épületében – az éjszakai pihenőben alvó orvost harapta meg egy egér.

Az MSZP éppen emiatt kezdett petícióba a várólisták csökkentése érdekében és a vállalhatatlan és undorító kórházi állapotok felszámolása érdekében.

Az MSZP kezdeményezését itt tudja aláírni (kattintson).


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: