Több százezren fetrengve röhögnek Orbánékon, olyat alázott az ellenzéki újságíró dala a kormányra


Retro microphone on stage in restaurant. Blurred background
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Ekkora alázást régen láttunk már!

Mint ahogyan arról korábban beszámoltunk, Gurmai Zita az MSZP elnökségi tagja eredt a nyomába annak a felháborítóan arcpirító mutyinak, melynek során Kósa Lajos édesanyja egy több milliárdot érő sertéstelep tulajdonosa lett.

Többekben merült fel a kérdés, vajon milyen lelkű lehet az az ember, aki az édesanyját használja strómannak, amennyiben igazak a vádak, melyeket az ellenzéki politikusok megfogalmaztak.

Ami azt illeti a vádakra Kósa Lajos adott egyfajta magyarázatot, ami azonban annyira szánalmasra sikerült, hogy megihlette az internet népét és válaszából azóta sorra készülnek a paródiák.

Az egyik legnagyobb hatást kiváltó paródia azonban kétségtelenül a Papp Réka Kinga ellenzéki újságíró által készített népdal, melyben Kósa magyarázatát gúnyolja ki. A videó kevesebb mint egy nap alatt több tízezres nézettségnek örved:

Nem stróman az édesanyám! Hommáge á Louis Kósa [virtuális népköltészet]nem stróman az édesanyám, mer’ nem az
ez is csak egy kicsi erkély nem terasz
az se márvány, hanem csak egy járólap
nézzed csak meg nincs lerakva vágólag

nem lopom a pénzem, ahogy anyám sem
nem úgy van az, hogy csak terem korántsem
kertemben az aranypaszuly virágzik
bevitetem, aki ezzel vitázik

 


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük