forrás: Civilhetes
forrás: Civilhetes
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Összeomlóban a Fidesz választási kampánystratégiája.

Ha valaki azt hinné hírlapi kacsáról van szó, hát szerencsére nem. A jobboldali EchoTV-n ugyanis most már olyan mondatok hangzanak el, amely ízzé-porrá zúzzák Orbánék stratégiáját.

A héten bombaként robbant a hír, mely szerint Orbánék egyetlenegy politikai stratégiája, vagyis a menekültügyi-lufi szétrobbant.

Kiderült ugyanis, hogy már nem csak a letelepedési kötvényeken keresztül fogadott be 20 ezer menekültet Magyarország, hanem önkéntesen is befogadtunk 2300 menekültet is.

“Orbánék akik már a menekültügyön kívül semmiről nem beszélnek, nem beszélnek egészségügyről, nem beszélnek oktatásról vagy szociálpolitikáról, csupán a menekült kérésről, melyet a kampány fő témájának szántak végérvényesen lebuktak.

Ilyen hitelességi válság még kormány körül nem alakult ki. Emlékeztetnék mindenkit, hogy a menekült kvóta ürügyén, ahol az országnak 1300 menekültet kellett volna befogadnia Orbánék Európa legdrágább népszavazási kampányát készítették el és hajszolták hisztériába  a magyar társadalmat.

Mindezen új információk fényében Orbánék nem csak a saját fideszes táborukkal kerültek szembe, de az a stratégia, amit 4 éve építettek nagyon tudatosan is elfeledkezhetnek. Az hogy baj van már a kormányporpagandisták is tudják. Próbálják mentei a menthetőt.” – árulta el lapunknak egy független politikai elemző.

Bencsik András a jobboldali EchoTV-n már próbálja menteni a menthetőt, azonban egy ilyen szituációban nem tudnak mit csinálni már, mint korábbi álláspontjaikat köpik szembe:

Bencsik: 1300 menekült befogadása nem okoz gondot!

Bencsik: 1300 menekült befogadása nem okoz gondot! – Coub – The Biggest Video Meme Platform by Csehszlovák Kém

Egy szó mint száz, a Fidesz-kormány elutasítottsága rekord szinten áll és ezzel a pálfordulással elveszítették az egyetlenegy ügyüket, amivel versenyképesek voltak.

Nagyon nagy bukta lesz 2018-ban.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: