Orbán fő propagandistája mindent bevallott – veszélyben a Fidesz 2018-as kampánya, összeomlóban a stratégia


forrás: Civilhetes
forrás: Civilhetes
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Összeomlóban a Fidesz választási kampánystratégiája.

Ha valaki azt hinné hírlapi kacsáról van szó, hát szerencsére nem. A jobboldali EchoTV-n ugyanis most már olyan mondatok hangzanak el, amely ízzé-porrá zúzzák Orbánék stratégiáját.

A héten bombaként robbant a hír, mely szerint Orbánék egyetlenegy politikai stratégiája, vagyis a menekültügyi-lufi szétrobbant.

Kiderült ugyanis, hogy már nem csak a letelepedési kötvényeken keresztül fogadott be 20 ezer menekültet Magyarország, hanem önkéntesen is befogadtunk 2300 menekültet is.

“Orbánék akik már a menekültügyön kívül semmiről nem beszélnek, nem beszélnek egészségügyről, nem beszélnek oktatásról vagy szociálpolitikáról, csupán a menekült kérésről, melyet a kampány fő témájának szántak végérvényesen lebuktak.

Ilyen hitelességi válság még kormány körül nem alakult ki. Emlékeztetnék mindenkit, hogy a menekült kvóta ürügyén, ahol az országnak 1300 menekültet kellett volna befogadnia Orbánék Európa legdrágább népszavazási kampányát készítették el és hajszolták hisztériába  a magyar társadalmat.Mindezen új információk fényében Orbánék nem csak a saját fideszes táborukkal kerültek szembe, de az a stratégia, amit 4 éve építettek nagyon tudatosan is elfeledkezhetnek. Az hogy baj van már a kormányporpagandisták is tudják. Próbálják mentei a menthetőt.” – árulta el lapunknak egy független politikai elemző.

Bencsik András a jobboldali EchoTV-n már próbálja menteni a menthetőt, azonban egy ilyen szituációban nem tudnak mit csinálni már, mint korábbi álláspontjaikat köpik szembe:

Bencsik: 1300 menekült befogadása nem okoz gondot!

Bencsik: 1300 menekült befogadása nem okoz gondot! – Coub – GIFs with sound by Csehszlovák Kém

Egy szó mint száz, a Fidesz-kormány elutasítottsága rekord szinten áll és ezzel a pálfordulással elveszítették az egyetlenegy ügyüket, amivel versenyképesek voltak.

Nagyon nagy bukta lesz 2018-ban.


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük