Meglepő lépésre szánta el magát a Nemzetbiztonsági Bizottság szocialista elnöke – hadat üzent Orbánnak


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A magyar kormány 3 éve hazudozik és mellébeszél Magyarország valódi helyzetéről. Nem beszélnek az igazi problémákról: kilátástalanságról, reménytelenségről, emberek millióiról, akik napról napra élnek, és akik megérdemlik a segítséget, a felemelkedés esélyét.

Beszélnek viszont “Soros-tervnek” nevezett valamiről, erről plakátokat ragasztanak ki azoknak a kispénzűeknek az adójából, akik épp támogatást érdemelnének.

A Nemzetbiztonsági bizottság ellenzéki képviselői választ várnak az ország miniszterelnökétől: milyen nemzetbiztonsági információkra hivatkozva teszik állításaikat. E mellett átfogó beszámolót várunk 1300 menekült “titkos” befogadásáról, akik ellen óriásplakátokon és soha nem látott gyűlöletpropagandával uszít a Fidesz-kormány immár harmadik éve.

A bizottság ülésén természetesen részt vesz Dr. Szél Bernadett, aki a bizottság teljes jogú tagja 2014 óta.

A bizottság ülését 2018. január 25., csütörtök 8.00-ra összehívtuk, elvárjuk Orbán Viktor miniszterelnököt az ülésre, hiszen az ország első szolgájaként feladata, hogy beszámoljon a parlamenti testületek előtt munkájáról. Itt az idő – teríteni kell a lapokat! – írja Molnár Zsolt az MSZP Nemzetbiztonsági bizottság elnöke.


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük